47-årige Martin var med i Luksusfælden – Nu klapper fælden slut med byture og dyrt tøj

I gårsdagens sæsonafslutning af Luksusfælden mødte vi den 47-årige Martin fra Odense. Martin var en flittig gæst i Odenses byliv, og han elskede luksus og dyrt mærketøj. Sådan går det i dag.

Der blev i den grad sat i stopper for Martins overforbrug i aftenens afsnit af Luksusfælden, hvor eksperterne både skulle finde sig i at blevet løjet lige op i ansigtet, og samtidig være vidne til Martins vilde luksusliv.

Blev sat på plads

Luksusfældens nye ekspert, Sesilie Munk Stenderup, satte i den grad Martin på plads. Hun gjorde det meget klart, at han skulle stoppe med at lyve og samtidig stoppe sit overforbrug, ellers ville eksperterne ikke hjælpe ham.

Martin indser, at han bliver nødt til at lave en drastisk ændring. Selvom det er hårdt for ham at undvære lækre drinks i byen og det dyre tøj, så må han bide i det sure æble, og tage sig sammen, og stoppe det vilde forbrug, hvis han nogensinde skal få mulighed for at blive gældfri.

Foto: Luksusfælden

Skal afvikle 3900 om måneden

Da eksperterne kommer tilbage til Martin efter en måned, er det med et smil på læben. Martin har nemlig været god til at overholde budgettet, og det betyder, at eksperterne har haft mulighed for at forhandle med Martins kreditorer.

Faktisk har de formået at lave aftaler med alle Martins kreditorer, og dermed sparet ham for 280.000 kroner. Martin kan, hvis han overholder budgettet i de næste 9 år være fuldstændig gældfri.

Helt let bliver det dog ikke, og Martin skal afvikle gælden med 3900 om måneden, hvilket er meget ud af Martins forholdsvis lave løn.

Det er altså lykkes Luksusfælden at lave nogle virkelig gode aftaler med Martin kreditorer, og Martin virker meget rørt.

Nul byture

Eksperterne er imponerede over Martins indsats og giver ham et gavekort til dagligvarer, så han kan invitere vennerne til lækker mad.

”Jeg glæder mig utroligt meget til, at invitere min familie og venner. Nu skal de have noget af det gode, som jeg også har nydt fra deres side af,” fortæller Martin i slutningen af Luksusfældens sæsonafslutning.

Martin har siden Luksusfælden var forbi formået at holde budgettet hver måned. Samtidig nyder han at lave mad, og har ikke haft en eneste bytur siden.

Foto: Luksusfælden

Vil ikke tale med pressen

Vi ville gerne have talt med Martin, om hvordan det går i dag, men har har desværre ikke ønsket at tale med pressen. Han har dog sendt dette citat:

"Jeg har været meget glad for at være med i Luksusfælden, det var noget af et wake up call. Eksperterne gav mig det spark, jeg havde brug for, for jeg havde kørt den for langt ud. Jeg holder alt, hvad vi har aftalt, og har lagt mit liv helt om. Jeg går ikke i byen mere, men laver i stedet mad og har gæster derhjemme. Jeg er alt i alt meget glad og ser lyst på fremtiden nu.”