Her er Odense Boldklubs nye eSuperligatrup

Det bliver en stærk trup med lokale, fynske rødder, der skal repræsentere OB, når Danmarks bedste fodboldklubber skal dyste i esport.

De tre fynboer, Lasse Bækkelund, Claes F. Hansen og Andreas Storr, skal i den kommende sæson repræsentere OB Esport i eSuperligaen. Esport Manager i OB Esport og direktør hos Odense Esport, Jens Martinus Pedersen, er begejstret for trupsammensætningen:

"Vi har valgt de tre spillere, fordi de har et højt sportsligt niveau. De er alle driftssikre og garanter for gode præstationer. Det har også været vigtigt at have spillere med et klart fynsk DNA, der flugter med klubbens værdier. Det har de alle tre, og de bidrager dermed til fortællingen om et samlet OB på hver deres facon: Den hjemvendte, den trofaste og den unge komet," siger Jens Martinus Pedersen.

Kaptajnen, den stabile og den uerfarne

Lasse Bækkelund, 22 år, vender tilbage i den stribede trøje, som han også bar i 2016-2017. Lasse har spillet FIFA siden 2002 og som professionel siden 2012.

"Lasse Bækkelund er kaptajnen på teamet. Han har overblik og er god til at læse spillet. Det er fedt, at Lasse vælger OB Esport, da han var på kontrakt med en af verdens største esports-organisationer, men han ville gerne tilbage til Odense og ind i et set-up som dette," siger Jens Martinus Pedersen.

Claes F. Hansen, 21 år, er ligeledes en del af truppen i den kommende sæson. Han har spillet FIFA siden 2002, og han ser selv, at hans styrker ligger forsvars- og kontraspillet.

"Claes Hansen er det sikre kort. Han leverer altid varen, og man får altid en bundsolid indsats. Han har det seneste år været på kontrakt i Odense Esport, og det var derfor naturligt, at Claes fortsatte i OB Esport, da han her får mulighed for kontinuerligt at spille på det allerhøjeste niveau," siger Jens Martinus Pedersen.

Sammen med de to etablerede FIFA-spillere skal Andreas Storr, 20 år, puste dem i nakken, og sikre at alle fastholder et højt niveau. Andreas Storr har spillet FIFA siden 2008, og udover at være en dygtig FIFA-spiller er han også stor OB-fan med sæsonkort til Nature Energy Park.

"Andreas er den unge og uerfarne spiller. Han har vist stor styrke i FIFA Klub Odense, hvor han vandt den første sæson i fornem stil. Det er en fantastisk historie, at en lokal spiller som Andreas Storr får chancen for at vise talentet frem på den største scene af dem alle: eSuperligaen," siger Jens Martinus Pedersen.

eSuperligaen starter mandag den 5. november.