Nu udkommer FIFA 19 – OB har et stærkt hold

Så er det ved at være tid til FIFA 19, når det populære fodboldspil udkommer om en uge. Hos Odense24 har vi taget OBs trup under lup, så vi kan afsløre, hvem der er de stærkeste og hurtigste på holdet.

Vanen tro udkommer der et nyt FIFA-spil i slutningen af september. Allerede nu kan man downloade demoversionen af spillet, og hos Odense24 har vi taget et kig på EASports vurdering af OB.

Når spillerne skal vurderes i FIFA, giver man dem en karakter ud fra forskellige færdigheder. Disse færdigheder er blandt andet, hurtighed, driblinger, skud, forsvar, aflevering og fysisk. Herefter tager man det samlede gennemsnit, og så får man spillerens samlede vurdering.

Hos OB har man et ganske stærkt hold, der er placeret over midten i Superligaen.

Sådan rangeres OB spillerne i FIFA 19

Odense24 har taget et kig på alle spillerne, og vi starter fra bunden af med målmand, Sten Grytebust.

Målmænd:

Sten Grytebust: 72
Mande Sayouba: 68
Thomas Mikkelsen: 61
Oliver Christensen: 53

Forsvar:

Ramon Leeuwin: 70
Kenneth Emil Petersen: 66
Alexander Ludwig: 66
Jeppe Tverskov: 65
Mikkel Desler: 64
Jacob Barrett Laursen: 62
Marco Lund: 57

Midtbane:

Kamil Vacek: 68
Janus Drachmann: 68
Troels Kløve: 68
Mathias Greve: 64
Jens Jakob Thomasen: 64
Julius Eskesen: 58
Jonathan Harboe: 51
Mads Frøkjær Jensen: 48

Angreb:

Anders K. Jacobsen: 67
Rasmus Festersen: 66
Nicklas Helenius: 66
Yao Dieudonne: 52

Sten Grytebust er OBs bedste spiller

Den norske målmand Sten Grytebust, er meget vel den bedste i Superligaen, og han er også den bedste spiller i OBs trup, hvis man skal tro vurderingerne i FIFA 19. Sten Grytebust har en vurdering på 72, hvilket er to karakterer bedre end Ramon Leeuwin på 70. Tredjepladsen i OB deles af intet mindre end fire spillere. På midtbane er det Kamil Vacek, Janus Drachmann og Troels Kløve, der alle har en score på 68, og det samme er tilfældet med nyindkøbte Mande Sayouba.

Han er den hurtigste OB spiller i FIFA 19

En af de vigtigste facetter i FIFA har meget længe været hurtigheden. For OBs vedkommende skal man ikke håbe på, at det er tilfældet i dette års udgave. Hurtighed er nemlig ikke det, der fylder mest, når man kaster et blik ned over den fynske trup.

Den hurtigste spiller er således Ryan Johnson Laursen, der har en pace på 81. Han følges dog trop af Anders K. Jacobsen, der er den næsthurtigste spiller med en pace på ligeledes 81.

I den anden ende af skalaen finder vi Kenneth Emil Petersen, der næsten ryger helt udenfor kategori. Den centrale forsvarsspiller må nøjes med en pace på sølle 36, og han må derfor sætte sin lid til fysikken på 72 i stedet.

OB I FIFA Ultimate Team

Er du en af dem der bruger meget tid på FUT (FIFA Ultimate Team), så kan du glæde dig over, at der er rigtig mange sølvkort at finde i OB-truppen denne sæson.

Hele 12 spillere sidder på et af sølvkortene, mens 13 spillere må nøjes med et bronzekort. Ingen spillere i OB har et af de populære guldkort.

Sammenlagt har OB en vurdering på 62, hvilket bringer dem lige over midten af Superligaen. Er du enig i betragtningerne omkring OBs hold, eller har du en anden opfattelse? Du kan se alle OB-spillerne i FIFA 19 lige her.