Postmodern Jukebox kommer til Odense til foråret

Postmodern Jukebox. Foto: Lynn Pleasant

Det vanvittigt populære musikkollektiv Postmodern Jukebox kommer til Odense, og spiller på Posten til marts næste år.

Det kendte tidsforvrængende musikkollektiv, Postmodern Jukebox, vil rejse jorden rundt i 2019 på deres Welcome to the Twenties 2.0 Tour. Meningen med touren er at verden skal forberedes til et nyt årti: Et årti hvor Postmodern Jukebox-skaberen, Scott Bradlee, håber vi vil se folk vende tilbage til stilen og håndværket der karakteriserede tidligere generationers musik.

"Sidste århundredes tyvere gav os jazz, USA's eneste ægte kunstform. Hvem ved, hvad der er muligt i 2020'erne," udtaler Scott Bradlee om touren.

"En ting er sikkert. En masse folk er trætte af clickbait-overskrifter, sjælløst reality-TV og smartphone-afhængighed, der kun har været med til at splitte folk i det seneste årti. Vi bruger vores lille hjørne af popkulturen til at fortælle folk, at de skal glemme deres problemer, og tilslutte os til en aften, hvor vi fejrer ægte musikalsk talent og tidløs stil. Live og i det virkelige liv."

Kun i Odense og København

Postmodern Jukebox’ Welcome to the Twenties 2.0 Tour vil holde officielle Twenties 2.0 fester i op mod 250 byer. I Danmark besøger de foruden Posten og Odense også Store Vega i København.

"Gør jeg klar til den mest sensationelle 20'er-fest på denne side af The Great Gatsby," erklærer Scott Bradlee om turnéen.

Postmodern Jukebox (PMJ) blev stiftet af Bradlee i 2009 og har opnået mere end en millard YouTube visninger, og har mere end 1,7 millioner fans på Facebook.

I løbet af de sidste fem år har PMJ turneret verden rundt og spillede hundredevis af udsolgte shows på seks kontinenter.

Den 22. marts er det så Odense, som får besøg. Billetterne koster 355 kroner + gebyr, og kan købes via postenlive.dk. Billetsalget starter fredag den 9. november klokken 10.00.