26-årige Phillip er i DM-finalen i Stand-up

Privatfoto

26-årige Phillip Devantier fra Odense er videre til finalen i DM I Stand-up, hvor han har mulighed for at blive Danmarksmester. Finalen afholdes på det ikoniske Bremen Teater i København den 7. november.

Onsdag den 7. november skal seks håbefulde stand-up-komikere dyste på Bremen Teater om den prestigefyldte titel om at blive Danmarksmester i stand-up. De tre første finalister er fundet, og en af dem er den 26-årige odenseaner, Phillip Devantier.

Komikeren der er uddannet lærer, har været på den danske stand-up-scene siden 2012, og for at nå til finalen skulle han både gennem en indledende runde samt en semifinale.

Jeg blev enormt glad og lettet, da jeg i Esbjerg gik videre fra min indledende runde. At komme til finalen var fra start mit mål og derfor ville det også gøre ekstra ondt, hvis ikke det lykkedes ”bare” at komme videre fra de indledende runder”, lyder det fra Phillip der uddyber:

”Når jeg siger ”bare”, gør jeg det fordi, at rigtigt gode komikere ryger ud allerede der. Og der er nogle overraskelser ala ’Hold da op, gik han eller hun ikke videre?’ ved hvert DM. Sådan en overraskelse ville jeg ikke være. Jeg vidste godt, at jeg i min gruppe havde status som favoritten, det er som udgangspunkt positivt, men det forpligter. Heldigvis lykkedes det,” lyder det fra den 26-årige komiker.

Philip Devantier om sine evner til at flirte på telefonen:

Phillip Devantier om dick pics

Man slider som en besat joke-klovn for det

Det kræver rigtig hårdt arbejde, hvis man ønsker at gå hele vejen til finalen i DM i Stand-up. I første heat skulle Phillip dyste mod otte andre komikere, og her gik blot to komikere videre. Derefter var det tid til den første semifinale, hvor feltet blot var blevet endnu stærkere, og her skulle Phillip formå at blive blandt de tre bedste, hvis han havde forhåbninger om en finaleplads.

Det lykkedes heldigvis og der gik en euforisk følelse igennem kroppen hos odenseaneren, der virkelig har slidt for at komme så langt, som han er.

”Mit mål har hele tiden været at komme i finalen, det føler jeg, at jeg har evnerne til. Men jeg skal gerne indrømme, at da mit navn blev råbt op i semifinalen, gik der en vanvittig euforisk følelse igennem mig. Man håber på det, man arbejder for det, man slider som en besat joke-klovn for det. Og så hører man sætningen ’Næste komiker i finalen er… Phillip Devantier!’ Så det var en stor forløsning,” lyder det fra komikeren.

Hvorfor går du hen og vinder DM i Stand-up??

Hvis jeg vinder, så er det fordi jeg har knoklet allerhelvedes hårdt for min comedy. Jeg har trænet mine såkaldte funny bones, og faktisk sat en ære i at gøre det på en måde, hvor jeg føler, at jeg gør mit bedste hver gang jeg står på scenen. De andre gutter, som jeg kommer til at stå i finalen med vil 100 % sige det samme, og det er derfor, at vi står der. Fordi vi fortjener det,” lyder det slutteligt fra Phillip Devantier.

Ønsker du at se Phillip Devantier i DM-finalen, så har du mulighed for at købe billetter til showet på Bremen Teater, når det løber af stablen den 7. november. Ønsker du at se komikeren i aktion i Odense, så er han lige nu aktuel med sit oneman-show, 'En rigtig mand.'

Du kan købe billetter til extra-showet i Odense den 26. oktober lige her.