Kom i julestemning i Odense Zoo

Foto: Odense Zoo

Fra 16. november til 31. december er der julehygge i Odense Zoo. Man kan opleve dyr i vinterpels, smage på julens mange lækkerier og gå på opdagelse i den smukt pyntede have med julelys og hygge. Og så kigger julemanden forbi.

Fredag den 16. november tænder Odense Zoo årets store juletræ og byder gæster indenfor til en  stemningsfuld jul. Programmet i Zoo er fyldt med hyggelige juleaktiviteter for både store og små. Gå på nissehuejagt, kom med på tusmørketur eller tag et hvil på kyssebænkene med en dejlig varm kop kakao. Der er med andre ord dømt julehygge for hele familien.

Hils på Julemanden

Den hvidskæggede mand har travlt op til jul, men han har lovet at besøge sine rensdyr og alle børnene i Odense Zoo. Mød julemanden alle weekender frem til jul, hvor han tager imod julegaveønsker fra artige børn, inden han vender hjem til Grønland.

Juleburgers og gløgg

Det syder og bobler med lækkerier til Jul i Zoo. Du kan smage den særlige juleburger med ribbensteg og sprøde svær, eller stille den lille sult med pandekager, æbleskiver og gløgg. I weekender frem til jul står Vaffelhuset Rudkøbing klar med en lille julebod og sælger brændte mandler, kandiserede æbler og spiseligt julemandsskæg (candyfloss), mens de to brødre bag Koffiboys langer god kaffe over disken til havens gæster. 

Juletræet tændes

Traditionen tro åbner Odense Zoo julesæsonen med juletræstænding fredag den 16. november kl. 17.00. Her kan havens gæster se det store juletræ blive tændt, inden julen synges ind. Efter juletræstænding står julemanden klar til at tage imod årets juleønsker. Der er desuden gratis godteposer til de første 200 børn. Denne aften er Zoo åben helt til kl. 20.00.

Læs mere om julens aktiviteter på Odense Zoo's hjemmeside.