Odense Håndbold udlejer Mathilde Schæfer til DHG Håndbold

Mathilde Schæfer udlejes fra næste sæson til DHG Håndbold, som spiller 1. division. Den unge bagspiller vil fortsat træne med Odense Håndbolds ligahold, men skal også træne og spille kampe for DHG Håndbold.

Fra næste sæson udlejer Odense Håndbold bagspilleren Mathilde Schæfer til DHG Håndbold, der spiller 1. division. Mathilde Schæfer vil fortsat have kontrakt hos Odense Håndbold, men skal nu både træne med truppen i DHG Håndbold og med ligatruppen i Odense Håndbold. Bagspilleren vil dog som udgangspunkt spille kampe for DHG Håndbold.

Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, fortæller: ”Mathilde er efter en lang og slidsom genoptræningsperiode på vej tilbage. Det er vigtigt for hende at få spilletid på banen, så hun kan komme tilbage på samme niveau, som hun var på inden sin skade. Vi er sikre på, at Mathildes kompetencer og evner på håndboldbanen kan udvikle sig hos DHG, og vi glæder os til samarbejdet og til at følge hendes udvikling.”

Nicolai Gynther, der er seniorformand i DHG Håndbold, er også glad for det nye samarbejde: ”Vi er rigtig glade for, at Mathilde bliver en del af DHG og glæder os til at byde hende velkommen. Vi er også meget glade for det samarbejde, der bliver med Odense Håndbold, og at Odense Håndbold kigger vores vej i forhold til udvikling af elitespillere.”

Mathilde Schæfer fortæller selv: ”Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer i DHG. Jeg er bekendt med deres gode træningsmiljø og deres professionelle tilgang til tingene, og jeg glæder mig derfor til at blive en del af det setup og projekt, som de har fået etableret. Jeg tror på at spille i 1. division på et hold med store ambitioner kan medvirke til at udvikle mine håndboldmæssige kompetencer.”

Mathilde Schæfer er 21 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. I sæsonen 2016/2017 pådrog den unge bagspiller sig en korsbåndsskade, som hun er kommet tilbage fra.