Sådan kommer du rundt i Odense

Foto: Pexels

Annoncørbetalt indhold

Odense er på mange måder en by i rivende udvikling. Danmarks tredjestørste by har store ambitioner, og der bliver i offentligt rum ofte snakket om, at Odense skal gå fra at være en stor, dansk by til en dansk storby. Dette har medført forskellige tiltag, som skal gøre Odense mere attraktiv at bo i.

 

Et af disse tiltag er den nye letbane, som langt om længe er blevet en del af den odenseanske hverdag. Dette tiltag medførte dog en periode med megen besværlighed for bilister, da vejarbejde var en stor del af den odenseanske infrastruktur. Hvis du er ny i Odense, er det derfor fuldt forståeligt, hvis du er lidt forvirret omkring, hvordan du kommer rundt. Derfor kan du i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til, hvordan du bedst muligt kommer rundt i Odense.

 

Rundt i Odense som bilist

Forholdene for bilister i Odense er blevet væsentligt forbedret i løbet af de seneste par år. Der kan dog være lidt trængt i centrum i løbet myldretiden, men ellers fungerer Odenses infrastruktur for det meste upåklageligt. Hvis du er på udkig efter en ny bil, findes der mange bilforhandlere i Odense. Du kan finde en bilforhandler i Odense ved at klikke på dette link.

 

Rundt i Odense med offentlig transport

Letbanen og busserne er dine muligheder, når du skal rundt med offentlig transport i Odense. Letbanen kører fra Tarup Centeret til Hjallese med en masse stop i løbet af denne rute. Busserne dækker så resten af byen. Hvis du skal ud at køre med enten busserne eller letbanen, kan det anbefales, at du anskaffer dig et rejsekort. Du kan nemlig ikke købe fysiske billetter på alle letbanestop. Du kan alternativt også downloade Fynbus-Appen. Her kan du købe billet til både busser og letbane. Endelig er der også bestemte butikker, der sælger billetter.