Odense er en fantastisk by at besøge

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Odense er en fantastisk by at bo i hvis du søger fynboerne om hvad de syntes om byen. På Fyn vælger mange at bosætte sig i eller i nærheden af Odense, da det åbner op for mange muligheder både hvad der gælder for familien men også arbejdsmæssigt. Du kan nemt komme på motorvejen hvis du enten skal mod Sjælland eller Jylland og byen har alt hvad hjertet begærer i forhold til indkøb, shopping, skoler, institutioner og meget mere. Har du aldrig været i Odense? Så gælder det om at lave om på det!

Du skal besøge Rosengårdcentret 

Du kan sagtens få en hel dag til at gå i Odense hvis du planlægger at tilbringe en hel dag der. Et sted du er nødt til at besøge er Rosengårdcentret. Her er alt hvad hjertet begærer i forhold til butikker hvis du har planer om at skulle shoppe. Du kan få mange timer til at gå der på grund af de mange butikker samt mulige spisesteder. Det kan f.eks. være du er på udkig efter JBS bambus underbukser til din mand? Brug god tid på at kigge i de forskellige butikker, så du ikke går glip af gode tilbud.

Oplev noget kulturelt 

Hvis du gerne vil opleve noget kulturelt i Odense, så skal du uden tvivl besøge H. C. Andersens Hus og barndomshjem. Her får du historie for alle pengene. Det er også muligt at opleve Møntergården som er et bymiljø hvor du føres helt tilbage til 1800 tallet. Der er forskellige udstillinger du kan beundre og forestille dig hvordan det var at leve på H. C. Andersens tid. 

Odense ZOO er et godt sted for hele familien

Er hele familien med på tur i Odense, kan det klart anbefales at opleve Odense ZOO. Det er muligt at komme tæt på dyrene og det er endda muligt at kunne overnatte der i shelter. Familien vil hurtigt kunne få mange timer til at gå i det fantastiske dyrerige. Der er også legeplads og andet sjovt for de helt små, så de kan krudte det sidste energi af inden turen går hjemad.