Gør Sales as a Service til en del af din odenseanske virksomhed

Foto Pexels

Som erhvervsdrivende i Odense er du formentlig altid på udkig efter en måde at forbedre din bundlinje på. Det er ingen hemmelighed, at en bedre bundlinje kræver et større salg. Derfor bør du som virksomhedsejer altid overveje, hvordan kan du kan optimere din salgsproces.

Måske er du ikke selv den fødte sælger. Det er faktisk helt i orden, selvom du ejer en virksomhed. I så fald er det en god idé at benytte dig af Sales as a Service. Her kan du udlicitere helt op til 85% af din virksomheds salgsproces til en formidler. Læs meget mere om Sales as a Service i det følgende

Kort fortalt om Sales as a Service

Kort fortalt er Sales as a Service en salgsmodel. En central del af salgsmodellen omfatter, at du som virksomhedsejer outsourcer din virksomheds B2B-salg til en ekstern salgsekspert. Som nævnt kan du faktisk outsource helt op til 85% af din salgsproces.

Den åbenlyse fordel ved denne model er, at du får frigivet en masse kræfter, som du i stedet kan bruge andetsteds i virksomheden. Det kan blandt andet være, at du i stedet brænder for produktudvikling eller kundeservice. Derfor henvender salgsmodellen sig også primært til dig, der enten en lille eller mellemstor virksomhed.

I virksomheder af denne størrelse er der ofte mange opgaver til få hænder. Derfor kan outsourcing være en fantastisk løsning.

Få en større indsigt i dit marked og målgruppe

Med Sales as a Service får du et langt større indblik i det marked, som din virksomhed befinder sig på. Din eksterne salgsekspert hjælper dig med alt fra at lokalisere dit primære marked til din målgruppe. På den måde kan du også finde ud af, hvilke salgsmetoder der egner sig bedst til netop din virksomhed. Det giver dig de absolut bedste betingelser for at kunne hæve dit salg og dermed også din bundlinje.

Et større kendskab til din målgruppe vil også gøre det nemmere for dig at udvikle produkter eller ydelser, som er nemmere at sælge. Derfor opnår du en lang række fordele, når du benytter dig af Sales as a Service.