Gør havearbejdet nemmere med en robotplæneklipper

Foto: Pexels

Har du også svært ved at finde tid eller kræfter til at holde din have ved lige? Eller ønsker du bare en hjælpende hånd til det? Der er mange forskellige ting der kan gøre vedligeholdelsen lettere.

 

Robotplæneklipper

En robotplæneklipper kan nemt og hurtigt slå dit græs for dig, mens du bruger tiden på noget andet. Derved kan den spare dig for en masse tid og kræfter. Det eneste du skal gøre, er at klargøre robotplæneklipperen, opsætte en opladningsgarage til den, og sætte den i gang. Derefter er dine hænder frie, og den gør arbejdet for dig.

 

Vælg selv området

Det kan være rigtig smart med en robotplæneklipper, da den også selv ved hvilket område den skal slå græsset på. Man graver for eksempel en kanttråd ned omkring arealet man ønsker slået, og derved kan robotplæneklipperen selv sørge for resten. Det er også muligt at få robotplæneklippere der navigerer ved hjælp af satellit.

 

Nyslået græs hver dag

Ved hjælp af en robotplæneklipper kan den også slå græsset for dig når du ønsker det. Hvis den kører en tur ud over din græsplæne en gang om dagen, vil græsset aldrig nå at vokse sig højt og irriterende. Derved vil din plæne altid se nyslået, og velholdt ud, og du behøver ikke at bekymre dig om at få uanmeldte gæster til en øl eller andet i haven.

 

Bliv fri for mos

Døjer du med mos i græsplænen? Det kan en robotstøvsuger også hjælpe dig med. En robotstøvsuger påvirker mosset i græsset, idet den klipper græsset hver dag. På den måde bliver mossets levevilkår fjernet, og det vil derfor forsvinde fra græsset, og derefter holdes nede. Dog skal man være opmærksom på, ikke at indstille robotplæneklipperen til at klippe græsset for kort de første gange. Det anbefales at man de 3-4 første gange sætter den på det midterste eller højeste niveau.