Forstå fedtfrysning og dens popularitet

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Fedtfrysning er hurtigt blevet en af de mest populære kosmetiske behandlinger i hele verden. Man kan blandt andet få fedtfrysning i Odense, Vejle, København og Århus såvel som andre byer her i Danmark, da man også herhjemme har fået øjnene op for fedtfrysning. Hvis du ikke har hørt om fedtfrysning før, kan du lære mere om det i denne artikel.

Fedtfrysning nedkøler fedtceller, indtil de forsvinder

Fedtfrysning er en ny behandling, der i 2005 blev udviklet af ledende læger og forskere fra Harvard University, fordi de gennem flere undersøgelser fandt frem til, at kulde påvirker fedt. Man benytter sig af teknologien CoolSculpting til at nedkøle fedtceller i et bestemt område. Det gøres ved hjælp af håndtag, som man sætter på kroppen. Man kan reducere op til 25 % af fedtdepoterne efter en enkelt behandling. Det endelig resultat kan dog først ses en til tre måneder efter behandlingen.

Behandlingen er permanent, da kroppen ikke producerer flere fedtceller efter puberteten. Når du tager på i vægt, får du altså ikke nye fedtceller, men de eksisterende vokser i størrelse. Derfor er CoolSculpting en velegnet behandling til de fedtdepoter, der ikke synes at ændre størrelse ved vægttab.

Fedtfrysning kan anvendes på hele kroppen

Det er en stor beslutning af få foretaget en permanent fedtfrysning. Sørg derfor altid for at booke en konsultation hos en autoriseret kosmetisk klinik, så du ved, hvad du går ind til. Man kan få fedtfrysning flere steder på kroppen, blandt andet:

  • På maven, hvis man er generet af en topmave eller dansehåndtag.
  • På lårene, hvis man har svært ved at komme af med fedtet på naturlig vis.
  • På hagen, hvis man er generet af en dobbelthage
  • På armene, hvis man mener, at man har mormorarme

Hvor lang tid tager det at få en fedtfrysningbehandling?

En fedtfrysningbehandling tager typisk mellem 35 - 45 minutter.

Det kan du forvente efter en fedtfrysningbehandling

Efter en fedtfrysningbehandling kan man fortsætte ens dag uden de store bekymringer. Du bliver også altid tilbudt en kontroltid, så der kan blive fulgt op på resultatet. Det er en god idé at tage imod det tilbud, særligt i tilfælde af at du ikke bliver glad for resultatet, så I kan tale om, hvad man ellers kan tilbyde dig.

Fedtfrysning er ikke en erstatning for en slankekur

Man kan blive fristet til helt at droppe slankekuren og i stedet for blot gøre brug af fedtfrysning, hvis man er ked af at have for meget fedt et bestemt sted på kroppen. Det er dog ikke noget, man skal gøre. Hvis man kan miste fedtet på naturlig vis med kost og motion, skal man gøre det.