Derfor er portrættatoveringer populære blandt danskerne

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Ønsker man at få en tatovering, er mulighederne nærmest uendelige. Alligevel er der dog tatoveringer, der ses oftere end andre. En af de mest populære tatoveringer blandt danskerne, er portrættatoveringer.

Rigtig mange danskere får nemlig lavet en portræt tattoo af deres barn, bror, mor eller hund. Man kan få lavet en sådan tatovering af lige den eller dem man vil. Ofte er det dog en nær familierelation e.l., der bliver foreviget med blæk i huden.

Det er naturligvis ikke uden grund, at det netop er denne type tatovering, der er hit blandt danskerne. Tværtimod er der flere gode grunde til, hvorfor tatovører rundt i hele landet ofte får til opgave at lave en portræt tattoo.

En tatovering med masser af personlighed

Den primære årsag til den store popularitet er, at det er en tatovering med stor personlighed. Der er ikke meget, der bliver mere personligt eller unikt, end at have sit barn eller sin søskende tatoveret på huden.

Netop derfor er der også mange, der vælger at gøre det. Ikke blot for at minde sig selv om, hvad der er vigtigt her i livet, men også for at vise vedkommende, der tatoveres, hvor meget han eller hun betyder. Derfor kan der være flere forskellige tanker bag, at folk ender med at få en sådan tatovering.

At det er et populært valg, betyder dog ikke, at det er noget for alle. Derfor er det heller ikke sikkert, at det er en type tatovering, du kunne finde på at få lavet. Ikke desto mindre er det dog et yderst populært - og endda også blandt folk, der skal have deres første tattoo.

Som minde om en elsket

Mange vælger at få tatoveret et portræt som minde om vedkommende, der portrætteres. Det kan være, at man har mistet sine forældre, sin hund eller måske sit barn. Fælles for dem alle er, at man har elsket dem rigtig højt, og derfor gerne vil have et evigt minde.

Igen er det vigtigt at understrege, at det ikke er noget for alle. For nogen er det nok at have billeder, de kan tage frem og se på, når de savner vedkommende. Med en tatovering er det dog noget helt andet, da det er et minde, man altid vil have med sig.

Er det noget, der tiltaler dig, bør du naturligvis selv overveje at få en sådan tatovering. Skal den laves hos en tatovør i Odense, kan du lægge vejen forbi Sailors Ink i Odense, hvor de har stor erfaring med at lave portrættatoveringer.

Ikke alle tatovører kan lave portrættatoveringer

Har du besluttet dig for, at du vil have lavet en portrættatovering, er det vigtigt at vælge tatovør med omhu. Det er nemlig ikke dem alle, der mestrer denne disciplin.

Inden du vælger din tatovør, bør du derfor bede om at se andre portrættatoveringer, der er lavet af vedkommende. Dermed kan du se, om vedkommende har evnerne til at lave din tattoo. Det har de bl.a. hos Sailors Ink, hvilket de også tydeligt viser med referencebilleder på deres hjemmeside.