Den perfekte gave til ham og hende

Foto: Annoncør

Annoncør betalt indhold
 

Kender du det, at du når til fredag og tænker hold da op, det var så den uge? Dagene bliver et stort kørsammen og tiden flyver afsted, uge for uge. Pludselig er der gået et år eller flere og du står foran en mærkedag, som f.eks. en fødselsdag eller et jubilæum af en art. Fælles mærkedage er altid hyggelige at fejre på en eller anden vis. Det kan være at det er en oplevelsesgave, som er den mest hensigtsfulde gave. Ellers kan man finde en ting som gave, som måske står på ønskelisten. Om det er dig selv eller nogle du kender, som kan fejre deres tid sammen, kan det være svært at finde på den perfekte gave. 

En luksuriøs accessory 

Mangler du inspiration til en gave til ham eller hende? Som udgangspunkt kan du altid overveje, hvad de godt kan lide at lave, og hvilke interesser de har. Måske kommer du frem til at en madoplevelse ville være et hit, eller måske noget lidt vildere. Det kan være en tur på gokartbanen, eller bridgewalking, som får hjertet lidt op i omdrejninger. En ting som vil minde jer begge om dagen, kan også være en god betænksom gave. Giv en gave med byRavn, hvis du tror det ville være et hit. Hos byRavn kan du få håndlavet personlige læderprodukter, som vil være en perfekt gave til ham og hende. Du kan få trykt personlig tekst, efter eget valg, på alt fra f.eks. kortholdere til musemåtter. Deres produkter er alle lavet i vegetabilsk garvet kernelæder, og med den luksuriøse finish vil det være en gave, som ikke blot bliver taget godt imod, men også holder i mange år. 

Sig det med en nøglering

En nøglering med tekst er en alletiders personlig gave. Du spiller selv en stor rolle i designfasen, og du kan få en helt unik lædernøglering ud af det. Der findes mange forskellige kombinationer mellem farve på læderet og metallet. Du kan få trykt lige nøjagtig den tekst som du ønsker i nøgleringen, om det er modtagerens navn, eller det er en mindeværdig dato. En nøglering i læder har mange funktioner, som varierer alt efter hvilken størrelse du vælger. De tre forskellige længder tilbyder alle muligheden for at sige noget, som du vil have modtageren til at høre hver dag. Herefter svinger størrelserne fra at kunne passe perfekt i håndfladen, til at kunne sidde på håndleddet og til sidst til nøglekæden i læder, som er lang nok til at kunne hænge om halsen.