SMS-lån - en hurtig vej til flere penge

Vi danskere bruger penge som aldrig før, og der er efterhånden tale om, at vi lever i en forbrugskultur. Vi er nemlig helt vilde med at rejse og forkæle os selv, når vi ikke sidder på arbejdet, hvilket selvfølgelig kan være en fornøjelse, der koster lidt penge.

Sommetider rækker pengepungen ikke, hvis der pludselig opstår et akut behov, men det er der nu kommet en løsning på. Denne løsning er en direkte konkurrent til bankernes velkendte forbrugslån, og der er altså en særdeles positiv udvikling for forbrugeren, som nu kan nyde konkurrencens indflydelse, der afspejler sig i virksomhedernes favorable tilbud. Den nye låntype hedder SMS-lån, og her kan du læse lidt mere om de mange fordele.

Få pengene på din konto med det samme

Den helt store årsag til, at SMS-lånet har vundet indtog på det danske marked, skyldes kort fortalt, at pengene kommer ind på kontoen i løbet af ingen tid. Faktisk går det så hurtigt, at du vil have dem inden for få timer, hvilket giver enorme muligheder sammenlignet med, hvad der kendetegner lånemulighederne i banken. I banken kan der ofte være en lang vej fra ansøgning af lånet til, at du faktisk har pengene på din konto - men sådan er det ikke ved de efterhånden utrolig populære SMS lån, der konkurrer på deres unikke leveringstid.   

Ingen krav om at stille sikkerhed

Udover at pengene hurtigt kommer ind på kontoen, er der den anden store fordel, som er, at der ikke skal stilles nogen form for sikkerhed. SMS-lånet er altså allemandseje, og det er selv den studerende uden aktiver, der nu har muligheden for at låne penge til lige den situation, de står i. Vælger vi at vende vores øjne mod banken, skal der altid være en form for sikkerhed, og det udelukker mange på baggrunden af deres aktiver, men samtidig er der mange, som bliver lidt nervøse for den situation, hvor de skal stille sikkerhed med deres aktiver. Alt dette er fortid ved SMS-lånet, hvor det at stille sikkerhed er ikke eksisterende.

Hvor har SMS-lånet sin styrke?

SMS-lånet har en lang række fordele, hvor de to ovenstående er nogle af de mest centrale. Derudover kan det nævnes, at det er helt utrolig nemt at optage et lån, og det kræver ingen teknisk snilde overhovedet, ligesom det også skal nævnes, at man selv kan vælge, hvad pengene skal øremærkes til, men hvad bliver disse brugt til?

SMS-lånet bliver typisk brugt, når man akut står og mangler penge til en uforudset udgift. Det vil typisk være regninger, man ikke lige havde set komme, men det kan også være at mobilen eller computeren pludselig må lade livet, og så er det jo nødvendigt, at der hurtigt bliver købt nyt, så skole- eller arbejdsdagen kan fortsætte. Det kan også være tilbud, hvor det handler om at slå til her og nu så som rejser, hårde-hvidevarer. Kort sagt er SMS-lånet i en klasse for sig, når man som forbruger skal bruge penge her og nu, og som det ser ud lige nu, er der intet lån på markedet, der kan matche denne mulighed.