Skærer prisen: Her sparer du halvdelen af prisen, når du parkerer

Nu skæres prisen på parkering en del steder i landet. Foto: Shutterstock

Parkeringsselskab skærer priserne i en periode. Håbet er, at det vil lokke danskerne ud i butikker og på caféer, så samfundets hjul kan komme i gang igen.

De mange butikker i butikscentre, restauranter og caféer, som har holdt lukket under coronakrisen og mistet omsætning for store beløb, får nu i forbindelse med genåbningen en hjælpende hånd. Det fortæller Apcoa Parking i en pressemeddelelse. 

Parkeringsselskabet fortæller nemlig, at man har besluttet at gøre parkering på udvalgte parkeringsanlæg over hele landet - blandt andet i København, Aarhus og Odense - 50 procent billigere fra onsdag 20. juni og i første omgang i tre uger frem , således det løber indtil 15 juni.

”Coronakrisen har haft uoverskuelige økonomiske konsekvenser for rigtig mange butiksejere og restauratører, som blandt andet har tabt omsætning, er brændt inde med store varelagre og har været nødt til at afskedige medarbejdere. Nu, hvor regeringen har givet grønt lys for næste fase af genåbningen af det danske samfund, gælder det om at få hjulene i gang hurtigst muligt," udtaler Michael Christensen, som er administrerende direktør for parkeringsselskabet. 

Sådan får du rabatten 

Udover at de gerne vil have nogle penge i kassen selv og gang i deres parkeringsanlæg igen, så fortæller selskabet i pressemeddelelsen, at de håber at kunne bidrage til, at butikker og caféer rundt i landet igen får gang i hjulene igen. 

"Vi håber, at vi med tilbuddet om billig parkering på en række af vores parkeringsanlæg blandt andet i landets tre største byer kan give vores bidrag til øget omsætning i butikkerne og flere gæster på restauranterne og caféerne,” siger administrerende direktør i Apcoa Parking i Danmark, Michael Christensen.

Derudover sætter Apcoa også ord på, hvordan man så får rabatten. Det gør man således: 

"Rent praktisk udløses rabatten på 50 procent ved at indtaste koden CORONA2020 i APCOA FLOW-appen, når man hele dagen parkerer på et af de udvalgte APCOAs parkeringsanlæg blandt andet i København, Aarhus og Odense. Rabatten bliver dermed automatisk fratrukket og vil fremgå af den kvittering, man modtager efter endt parkering."

Du kan bruge rabatten på disse parkeringsanlæg.