Sådan er butikkernes åbningstider i Odense i julen

Her får du en liste over butikkernes åbningstider i julen. Foto: Shutterstock

Nu er det endelig jul, og det er tid til familiehygge. Det er dog også nu, at den store julemiddag skal serveres, og er du en af dem, som handler i sidste øjeblik eller har du glemt rødkålen, så kan det blive svært at skaffe, da de fleste butikker lukket i juledagene.

Helligdagene er tiden for familiehygge, samvær og oplevelser – men også for ferielukkede butikker. Odense24 giver dig her et samlet overblik over, hvilke butikker der har åbent i juledagene. 

Nettos åbningstider i julen

Hos Netto holder de åbent i flere af deres butikker i julen, hvor åbningstiderne generelt er fra 08.00-15.00 den 24. december, mens de den 25. december holder åbent fra 08.00-22.00.

Du kan handle hos følgende butikker i julehelligdagene:

Netto Hans Muhles Gade, Netto Rismarksvej, Netto Åbakkevej, Netto Tarupcenteret, Netto Ørbækvej, Netto Nyborgvej, Netto Cortex Park, Netto Syvhøjevej, Netto Svendborgvej og Netto Fuglsang.

Faktas åbningstider i julen

Fakta holder åbent i deres butikker – de har dog meget varierende åbningstider. 

Fakta Bogensevej, Fakta Rugårdsvej og Fakta Rømersvej holder åbent juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag fra 08.00-21.00. 

Fakta Kochsgade, Fakta Skibhusvej, Fakta Vesterbro, Fakta Nyborgvej og Fakta L. A. Ringsvej har åbent juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag fra 08.00-22.00. 

Mens Fakta Nørregade og Fakta Benediktsgade har åbent juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag fra 07.00-22.00. 

REMA 1000s åbningstider i julen

De fleste REMA 1000-butikker er lukkede i helligdagene i julen, men du kan komme forbi butikken på Skibhusvej, Vogterhus Rugårdsvej og Anderupvej, hvor butikkerne er åbne. 

SuperBrugsens åbningstider i julen

Hos SuperBrugsen holder de åbent i deres butikker. I SuperBrugsen i Vestergade fra 08.00-22.00, og i SuperBrugesen på Rødegårdsvej og Albanigade fra 08.00-21.00 både juleaften, 1. juledag og 2. juledag.  

Menys åbningstider i julen

Meny har endnu ikke offentliggjort deres åbningstider for julen, men vi opdaterer artiklen, så snart de melder noget ud.

Bilkas åbningstider i julen

Hos Bilka lukker de lukket i alle helligdagene i julen, så her kan man ikke gøre sine sidste juleindkøb.  

Føtexs åbningstider i julen

agene, så her kan man ikke handle. 

Lidls åbningstider i julen

Hos Lidl holder de butikkerne lukket i helligedagene i julen.

Aldis åbningstider i julen

Aldi har åbent i alle julehelligdagene, og du kan handle juleaften fra 08.00-14.00 mens du 1. og 2. juledag kan handle fra 08.00-21.00.

Kvicklys åbningstider i julen

Hos Kvickly holder holder de åbent på Skibhusvej fra 08.00-21.00. Men de på Dalumvej holder åbent fra 07.00-21.00.

Spars åbningstider i julen

Hos Spar har de endnu ikke meldt deres åbningstider ud for julen. Vi holder siden opdateret.

Løvbjergs åbningstider i julen

Løvbjerg holder som altid lukket i helligdagene – det gælder også i julen, hvor du altså ikke kan gøre dine sidste juleindkøb.