Mystisk fund af død mand – bil flød i bæk

Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto og ikke af bilen fra ulykken.

En underlig sag har udspillet sig i Brannerup, hvor en død man er blevet fundet i en bil i en bæk. En forbipasserende så, at der var en bil ude i vandet, og kunne samtidig se, at der var en død person i bilen.

En bil blev i dag fundet med i en bæk med en død mand i. Bilen blev fundet i en bæk i ved Bogensevej i Brannerup opdagede man. Der var tale om en ældre mand, der var afgået ved døden.

”Det var en forbipasserende, der ser, at en bil holder i vandet, og da politiet kommer derud, kan de konstatere, at personen var afgået ved døden,” fortæller Ehm Christensen, vagtchef ved Fyns Politi, til Ekstra Bladet.

Klokken 9.24 bliver der ringet 112 omkring bilen og cirka klokken 11.00 er politiet færdige på stedet, med at se på bilen og få den fjernet. De kan oplyse, at de har fisket bilen op af vandet, og at de næsten er færdige.

Politiet ved ikke, hvordan manden endte der

Politiet har endnu ikke fundet ud af, hvordan eller hvorfor mandens bil endte i bækken. De oplyser dog, at de ikke regner med, at der er noget kriminelt indblandet i sagen.

De ved i det hele taget ikke så meget endnu, og manden er endnu ikke identificeret, hvilket også betyder, at manden pårørende ikke er underrettet endnu. Det eneste sikre er, at der er tale om en ældre mand. Der er måske ikke lang vej til at finde frem til, hvem han er, da politiet er rimeligt sikre på, at den afdøde mand er den registrerede ejer af bilen. Så han er død i sin egen bil i bækken.