Kaos ved dobbeltbryllup i Odense: Begge brude anholdt af politiet

Foto: Shutterstock. Dette er et modelbillede.

Normalt siger man, at det er manden der bliver lagt i lænker når han bliver gift, men ved et dobbeltbryllup i Odense var det de to brude der endte i håndjern, da politiet kiggede forbi brylluppet og afbrød den festlige dag.

I Odense blev et dobbeltbryllup brat afbrudt af politiet, og begge brude anholdt. Så blev altså hverken fest eller bryllupsnat for de to par.

Ingen bryllupsnat

De fleste ser frem til deres bryllup – i hvert fald til middagen og den efterfølgende nat, men for to par, der sammen holdt dobbeltbryllup, blev det hverken til fest eller bryllupsnat. Mandag skulle de to par vies i Familieretshuset i Odense, men i politiet mødte op, og i stedet endte begge brude med en anholdelse. Det skriver Fyens.dk.

Tyske mænd og vietnamesiske kvinder

De to par havde ingen relation til Danmark, og det var her det hele blev mistænksomt, og derfor at politiet mødte op som ubudne gæster til det famøse bryllup.  

De to brude var begge 59-årige vietnamesiske kvinder, som ikke havde relation til Danmark. De to ældre kvinder skulle giftes med og to mandlige tyske statsborgere, og da ingen af dem havde bopæl i Danmark, blev der strakt ledt opmærksomhed mod bryllupet.

Fik mistanke om performaægteskaber

Det var nogle af de ansatte i Familieretshuset der fik en mistanke til, at der var tale om proformaægteskaber, da de så hvem der skulle giftes, og derfor slog de alarm til politiet, som valgte at anholde de to 59-årige kvinder i henhold til udlændingelovgivningen.

"Der viser sig at være rod i deres papirer, så vi anholder de to kvinder, og nu må efterforskningen vise, om der er tale om fejl i papirerne, eller om det er proformaægteskaber, de var i færd med at indgå," siger vagtchef Lars Tvede fra Fyns Politi til Fyens.dk.

Så sagen er ikke slut endnu, så det kan da være, at de kan nå at få deres bryllup i stand alligevel.