Få humor ind i din indretning

Humor er godt for mange ting. Det kan bringe glæde og få folk til at snakke sammen. Det kan give stof til eftertanke og inspirere til at have det hyggeligt og sjovt. Og det er vel alt, som et hjem skal kunne danne rammerne for.

Hvordan får du så bragt humor ind i din indretning?

Der er mange måder at få bragt humor ind i sin indretning på, og det handler i høj grad også om, hvor fremtræden man vil have, det skal være. Det kan være et møbel i en sjov farve, eller at du har tænkt helt utraditionelt i forhold til indretningen.

En nem måde, hvorpå du kan få humor ind i dit hjem, er ved hjælp af dekoration på væggene. Det kan være, at du maler en endevæg lilla, og du så kombinerer det med et langhåret tæppe for at gå til ekstremerne. Hvis du er knap så modig og gerne vil køre det mere enkelt, kan en god løsning også være en sjov plakat. Plakaten kan for eksempel være et citat eller et sjovt billede, og det er en fed detalje, hvis det har noget personligt at gøre med jeres hjem.

Hvis du for eksempel har boet i Odense under din studietid og måske nu er flyttet tilbage til din hjemegn, kan det være en hyggelig og personlig ting at have et lille kort af Odense hængende. Måske kan du selv sætte små nåle i på de steder, som har betydet noget for dig for at gøre det endnu mere personligt.

Undgå at dit hjem bliver til en joke

Humor er en god ting. Men der er en hårfin grænse, når man taler om, at et hjems indretning er super fint med humor, til et hjem, hvor grænsen for humor er gået lidt for vidt. Her er det en god idé at kombinere en sjov plakat med en stol i et lækkert design, og hvor kvaliteten skinner igennem. Det kan nogle gange være en jungle at finde designprodukter til hjemmet, der er til at betale, men som samtidig også er inspirerende. Men et godt eksempel er webshoppen Roomformore.dk. De har et bredt udvalg af lækkert design inden for mange forskellige produktkategorier. Der er både lamper, møbler og generelt interiører fra mange kendte brands, men også nye og stadig upcoming brands. Kort sagt kan du finde alt inden for boligindretning på Roomformore.dk.

Vi har alle forskellige former for humor. Der findes ikke en humor, der er ens. Det samme gør sig gældende for boligindretning. Stå ved din humor, stå ved din boligindretning, og skab et hjem, der for dig giver mening.