Dagens iværksætter: Holder humøret højt selvom han har mistet jobs for 100.000 kroner

Lars Lottrup har mistet ordrer for 100.000 kroner. Foto: Privat.

På Fyn sidder Lars Lottrup med sin mailboks og gør skaden op. Coronakrisen har aflyst alle hans job, og på grund af regeringens skærpede krav er der ingen udsigt til, at der kommer gang i forretningen igen indenfor en overskuelig tid.

Onsdag i sidste uge var en næsten helt almindelig dag for Lars Lottrup, der driver Ballonmand.dk. Han var på vej på arbejdsferie, hvor der skulle tænkes tanker og arbejdes med virksomheden. Ordrebogen var godt fyldt op, og virksomheden var kommet godt fra start i 2020.

Allerede inden grænsen var krydset, havde telefonen ringet et par gange. Aflysninger. Efterhånden som dagen skred frem kom aflysningerne i hobetal. Senere på dagen kom regeringens første pressemøde, der herefter væltede forretningen.

I løbet af torsdagen var næsten hele ordrebogen ryddet. Mandag blev de få tilbageblevende events, der ikke selv havde aflyst, ringet op og aflyst. Helt efter myndighedernes anvisninger.

"I løbet af ugen blev der aflyst events for 100.000 kroner. Nu er ordrebogen tom, og min indtjening i denne periode er på nul kroner," fortæller Lars Lottrup, der dog ikke har tænkt sig at give op. 

Lars Lottrup er en dreven iværksætter og har igennem sit liv som iværksætter været involveret i flere virksomheder, og netop den erfaring har han tænkt sig at tage med sig. I stedet for at tage ud og lave ballondyr, så vil Lars sende ballondyrene hjem til familier i karantæne. 

Se mere på https://www.facebook.com/BallonMand/ og skab glæde hjemme ved børnene.

"Når vi ikke kan komme ud til familierne, må vi sende de remedier ud til familien, som de skal bruge for at holde en ballonfest," fortæller Lars om sin idé. "Balloner gør generelt folk glade, og selvom der ikke er ret meget at glædes over lige nu, så skal vi i det mindste nyde at være sammen med vores nærmeste."

Udover balloner, tilbyder Ballonmand.dk også at lægge tutorials op på deres Facebook-side, så ballonfolkene derhjemme kan lære de helt basale teknikker.

Se meget mere her, og husk at støtte de små iværksættere. Det er nu, de har brug for din hjælp.