Send kærlige tanker med hjælp fra det odenseanske blomster dynasti

Mange kender Odense som eventyrernes by. Går du på opdagelse i Odense, så vil du også opdage en masse kunst og butikker, der emmer af eventyr og eventyrlige fortællinger.

Sponsoreret indhold

Således er de odenseanske blomsterforretninger også med til at sætte streg under Odense som en eventyr-by, for med blomster kan der skabes mange farverige eventyrer.

Handler du blomster i Odense, så er du sikker på at finde et stort udvalg i de mange forskellige blomsterbutikker i byen. De har hver især et unikt sortiment af blomster og brugskunst, og så kan du både købe blomster til afhentning, men også vælge blomsterudbringning i Odense.

Send blomster i Odense

Det kan være udfordrende at komme på den helt rigtige gaveidé, men vælger du blomster, så er du på rette vej. Blomstergaver adskiller sig nemlig fra andre gaver. Blomsterbinderier er nemlig altid unikke, og det er det som gør dem særlige og helt oplagte at sende som en kærlig tanke. Vælger du at få leveret Odense blomster fra en blomsterbutik, så er du sikker på, at din blomsterhilsen bliver bundet af en faguddannet blomsterdekoratør, som har øje for detaljen. Blomsterhandlere i Odense C, Odense NV og generelt i Odense, de bringer blomster til både privatadresser og firmaadresser. Det er dig, der bestemmer hvilken dag, blomsterne skal leveres og chaufføren bringer blomsterne lige til modtageren.

Bloomit Odense – blomster Odense M

En af Odenses ældste blomsterhandlere er Bloomit, som i sin tid, da den åbnede i 70’erne som blomsterbutik i Odense C, hed Lethenborg Blomsterhus. Bloomit er i dag kendt for at være dén blomsterbutik i Odense med den største gadeudstilling, hvor du kan finde blomster i bundter til meget favorable priser og udvalget er ret stort. Her behøver du ikke at bestille i forvejen, for der skal du blot tage forbi og lade dig inspirere at det eventyrlige blomsterhav, der er at finde på gaden på Hjallesevej 73 hver eneste dag. Bloomit holder åbent alle dage hele ugen, så uanset hvornår du ønsker at handle blomster i Odense, så er de klar til at hjælpe dig.

Lokale blomster i Odense, står Bloomit for at levere, men også på store dele af Fyn er de leveringsdygtige, og butikken ligger i Odense M. Du bestiller nemt din blomsterhilsen online på Bloomits webshop, hvor du også nemt kan skrive din personlige hilsen på et pænt kort. Udover blomster leverer Bloomit også gavekurve med og uden blomster i, i bl.a. Odense C og Odense NV.

Blomster til begravelse i Odense og omegn

Det er ikke kun til glade og lykkelige begivenheder, at blomster bringes ud i Odense. Står du i sorgens stund og skal tage afsked med én af dine odenseanske nære eller fjerne familiemedlemmer eller venner, er blomster en meget oplagt mulighed for at sige et ordentligt og smukt sidste farvel. Få bundet en bårebuket i Odense fra en af de lokale blomsterbutikker i Odense, som alle har meget erfaring i at leverer blomster til begravelse og bisættelse. Bestil hos Bloomit og få blomster levering i Odense – de leverer altid i god tid til kirken.