Verdens største vinterfestival sætter lys til sommerens store begivenhed

Foto: Pressebillede

Når Tinderbox om to uger åbner dørene til tre dage med musik i verdensklasse, får festivalen selskab af verdens største indendørs vinterfestival, der skal være med til at skabe en eventyrlig og glødende atmosfære i Tusindsårsskoven

Tusindårsskoven i Odense kommer traditionen tro til at emme af fest, farver og musik, når Tinderbox skydes i gang sidst i juni. Som noget nyt i år kan gæsterne også forvente imponerende lysaktiviteter og smukke glødende pærer, når verdens største indendørs vinterfestival, Glow, tilslutter sig de 40.000 gæster, der allerede har købt billet til den femte udgave af Tinderbox.

En forsmag på et vaskeægte juleeventyr

I november 2019 byder Glow Odense nemlig indenfor til et magisk og imponerende lys- og juleeventyr i deres lokaler i det sydvestlige Odense. Men med den nyligt indgåede samarbejdsaftale med Tinderbox kan musikfestivalens gæster allerede i juni få en forsmag på de mere end en million smukke lys og glødende pærer, der kommer til at pryde Glow Odenses julefestival.

"At være atmosfærepartner hos Tinderbox giver os en helt unik mulighed for at møde odenseanerne og fynboerne på en uhøjtidelig måde til et festligt event, der på mange måder minder om vores. Ligesom Tinderbox er Glow Odense nemlig fyldt med eventyr, liv, glæde og plads til socialt samvær," siger Sanne Brigsted, event manager for Glow Odense.

Helt konkret kan de 40.000 Tinderbox-gæster i år glæde sig til at opleve en seks meter høj glitrende pære. Og de kan se frem til at boltre sig i et eventyrland bestående af lysende kæmpevipper og glødende gynger, der udgør en fremragende visuel indpakning og et godt sted at slappe lidt af og lade op mellem koncerterne. Og så har Tinderbox-gæsterne under festivalen også mulighed for at vinde billetter til Glows juleeventyr i november.

God synergi

Hos Tinderbox glæder man sig også over at have fået Glow Odense som atmosfærepartner til dette års festival. Det fortæller Sales and Partner Manager hos Tinderbox, Eva Egebjerg Pasgaard.

"Indretningen af Tusindårsskoven er en særdeles vigtig del af den samlede festivaloplevelse, og derfor er vi meget glade for, at Glow Odense vil hjælpe os med at gøre vores festivalplads endnu flottere og overraskende i år. Det er altid fantastisk, når vi får mulighed for at samarbejde med lokale arrangører og entreprenører, og vi er overbevist om, at resultatet vil være ulig noget, man nogensinde har set på en dansk musikfestival før," siger Eva Egebjerg Pasgaard.

Man kan opleve Glow Odenses lysende gynger og vipper på festivalpladsen, i skoven og i VIP-området under hele Tinderbox, der løber fra 27. til 29. juni 2019.

Om Glow Odense

Glow er verdens største indendørs julefestival, der har oprindelse i USA og Canada. Det første Glow-event blev lanceret i 2017 i nærheden af Vancouver, Canada, og siden har mere end 500.000 gæster besøgt de i alt fem Glow-events i Canada.

I 2019 åbner Glow i Odense som det første sted i Europa. Gæsterne kan forvente et indendørs vintereventyr på 6000 kvadratmeter krydret med mere end en million smukke lys og glødende pærer, interaktive lyslege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid. Glow Odense finder sted fra den 21. november til den 4. januar 2020 og afholdes i opvarmede lokaler på Faaborgvej 248 B i Odense SV.