Kunne du tænke dig at adoptere en kæmpe hund? Så skal du være vaks mandag

Sådan ser den store hund ud. Foto: Brandts Klædefabrik

Er man til store hunde, og har man plads ude i haven, så kan man mandag d. 26. august få en kvit og frit. Dyret anslås at veje henimod 350 kg, og man skal selv stå for transporten. Nuværende ejer opfordrer til, at man er nogle stykker til at håndtere bæstet.

Som man kan regne ud, er der ikke her tale om hverken et almindeligt gadekryds eller en skødehund. Der er slet ikke tale om en levende hund, men derimod en mosbeklædt hundefigur. Til gengæld skal hunden ikke motioneres, og den glammer ikke dagen lang. Den har aldrig bidt nogen. Det er med andre ord en hund, der ikke vil genere naboerne. 

En hund ud af et kuld på tre

Under Blomsterfestivalen har der i Brandts Passage været tre store hunde, som formentlig er en variation over hundene i H.C. Andersens eventyr, Fyrtøjet.

Nu er Blomsterfestivalen ovre, og Brandts Klædefabrik meddelte tidligere, at det var muligt at få en kæmpe hund med hjem. Brandts Klædefabrik fortæller, at de hurtigt fik to opkald. Husdyrenes Vels dyreinternat i Ringe ville gerne have den mindste af de tre kæmpe hunde. Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge meldte sig som aftager af den midterste af hundene.

Den største hund på ca. tre meter mangler fortsat en fremtidig ejer. Dog har man fra Bondebjerget lovet at tage sig af kæmpen, hvis ikke andre melder sig.

Hvordan får man hunden?

Er man interesseret i hunden, skal man være til stede foran hunden d. 26. august kl. 17.00. Skulle der være mere end en, som er interesseret i at adoptere hunden, findes den kommende ejer gennem en lille konkurrence. Det foregår på den måde, at man skal ringe til et nummer, der oplyses én gang foran hunden. Den, der først kommer igennem, får hunden med hjem.

Det anbefales, at man piller mosset af hunden, inden transporten. Man kunne eventuelt lade efeu udgøre hundens pels fremover. Det kræver dog, at man trimmer hunden en gang imellem.

Angående handelsbetingelserne kan nævnes, at Brandts Klædefabrik tager et billede af hundenes nye forældre. Billedet deles på Brandts Klædefabriks sociale medier.