Kattemor og fem killinger tapet inde i flyttekasse og efterladt på parkeringsplads

Denne kattemor og hendes killinger blev efterladt på en parkeringsplads. Foto: Fyns Internat

En kattemor med fem killinger blev tapet inde i en papkasse og efterladt på en parkeringsplads på Fyn.

Hos Fyns Internat, som er en del af Dyrernes Beskyttelse, fik man forleden indleveret en pakke. Det var desværre ikke en julegave til internatsdyrerne, som var blevet afleveret for tidligt. Tværtimod var det en hel kattefamilie, som var blevet lukket inde i en kasse og efterladt til deres egne skæbne på en parkeringsplads. 

Det fortæller Fyns Internat på deres Facebookside, hvor de skriver: 

"Turen i skoven med hunden endte brat da man stødte på en flyttekasse godt tapet til på p-pladsen ved Krengerup Gods. Man kunne skimte og høre at kassen indeholdte katte, men hvor mange og hvilken stand de var i var uvis."

En vaks hundelufter bed mærke i denne papkasse, som stod nær Krengerup Gods. Foto: Fyns Internat

Kold papkasse og ingen vand

Personen handlede heldigvis snarrådigt og tog kontakt til vagttelefonen. Det var lige præcis rettidigt, da kattemor et par minutter efter selv får kæmpe sig ud af kassen, der var lukket sammen med tape. Hun slap kun heldigvis løs inde i bilen, og kom derfor med til Fyns Internat. 

"Da kassen blev åbnet sad 5 små skræmte killinger på ca. 2-3 uger og kiggede op. Der var lagt mad i kassen, men ingen vand..... og en papkasse holder ikke længe i dette vejr, så heldigvis er de fundet i tide.......Men hvad hvis missemor var hoppe ud af kassen inden den blev fundet... så havde killingerne ikke overlevet længe... Det var heldigvis ikke tilfældet denne gang."

Hos Fyns Internat bekræfter man, at både killingerne og deres mor er har fået et varmt og godt sted at være, ligesom de har fået vand og mad. Senere vil killingerne blive sendt i pleje, indtil de er 12 uger gamle og kan forlade deres mor. 

"Det blir bare aldrig i orden ikke at tage ansvar og overlade dyr til en uvis skæbne på denne måde!," skriver Fyns Internat til sidst i opslaget. 

Kattene havde trods alt fået mad, men ingen vand. Foto: Fyns Internat