Julie var med i Date mig nøgen: ”Det er et super godt program at være med i”

Foto: Per Arnesen / TV 2 Danmark

Julie havde længe haft det skidt, da hun følte, at hun havde ekstra kilo på sidebenene, men efter sin deltagelse i programmet, Date mig nøgen, har hun fået et helt nyt syn på sin krop, og går nu med glæde rundt nøgen.

Havde haft det skidt

Julie havde med stor interesse fuldt programmet, Date mig nøgen, og fandt ud af, at hun egentligt godt selv ville deltage i det. Samtidig havde hun det ikke godt med sin krop, så det var også en udfordring:

”Det var egentligt, fordi jeg har tidligere sådan haft det sådan rigtig skidt med min krop på grund af min størrelse, og så følte jeg, at programmet højst sandsynligt kunne hjælpe mig med, at se nogle ting i mig, som jeg ikke selv kunne se, men som andre muligvis kunne se, sådan at jeg kunne få et selvtillidsboost – eller noget i den dur. Jeg kunne også rigtigt godt tænke mig, at få en date og finde kærligheden,” fortæller Julie.

Foto: Privatfoto. Julie med værten Ibi Makienok

Meget professionelt

Hele oplevelsen var slet ikke så nervepirrende, som man kunne have frygtet.

”Det var en superfed oplevelse. Jeg har aldrig nogensinde prøvet noget lignende, og det var virkelig rigtig sjovt. Og man skulle tro udefra, at der kunne være en masse akavede oplevelser og følelser. Men det var det var der slet ikke. Det var rigtigt professionelt, og de tog sig rigtig godt af os. Og det var også vigtigt for produktionen bag, at vi havde det godt og følte os tilpas,” siger Julie.

Deltagerne kom ind i et stort venterum til at starte med, hvor de fik lagt pænt makeup, og fik forklaret, hvordan det kom til at foregå. De fik at vide, at hvis de kom til at føle sig utilpas, så var det også vigtigt, at de sagde det til produktionen, så de kunne gøre noget anderledes.

Der var dog ikke nogen af deltagerene der følte sig utilpas. De fandt det alle ganske normalt, at rende rundt nøgne, fordi alle var professionelle.

Foto: Per Arnesen / TV 2 Danmark

Fik mange gode komplimenter

I programmet er der fiskeren, Allan, der skal vælge blandt de mange piger.

”Jeg stod jo i boksen, så jeg kunne jo ikke se noget, da vi startede, men jeg kunne fornemme, at de var ovre ved mig. Jeg fik en masse gode komplimenter med, og det gjorde mig rigtig glad. Han så en masse ting ved mig, som jeg ikke selv så, og jeg har jo også en masse tatoveringer, som han synes var fede,” fortæller Julie og uddyber:

”Og han gav mig kompliment for min røv. Det havde jeg aldrig turdet håbe på. Fordi jeg egentligt ikke selv synes, at den er pæn. Men jeg kan godt se det, når han siger det. Så det der med at få de der komplimenter, det har gjort mig rigtig glad, og jeg ser også meget mere positivt på mig selv nu – med positive øjne og jeg føler, virkelig at jeg elsker mig selv, for jeg er god nok som jeg er, og jeg ser ud som jeg ser ud.”

Kan stå 100 % inde for det

Alle har været meget positive om Julies deltagelse i date mig nøgen, og alle fortæller hende, at hun har været modig. Især taget i betragtning af, at Julie førhen har haft det så skidt med sin krop. Vennerne kunne virkelig se, at det hjalp Julie på selvtilliden, at være med i Date mig nøgen.

”Da jeg så mig selv i tv for første gang, der havde jeg virkelig sommerfugle i maven, fordi jeg tænkte, at det kunne være akavet for mig, at se mig selv. Men jeg blev positivt overrasket. Da jeg så mig selv, der så jeg med positive øjne, at det var rigtig flot filmet og klippet sammen. Det var bare rigtig godt at se mig selv. Jeg kan jo normalt ikke se mig selv helt. Så det der med at se mig selv i tv. Det kan jeg 100 % stå inde for. Der er ikke noget hvor jeg tænker, at det er pinligt. Jeg elsker virkelig bare det program,” fortæller Julie.

Foto: Per Arnesen / TV 2 Danmark - På billedet ser man Allan som gav komplimenter til Julie sammen med værten Ibi Makienok

Går nøgen rundt

Julie har det rigtig godt med sig selv lige nu. Førhen havde hun et skævt syn på sin krop, men programmet har vist hende, at det er okay at være som man er, og at alle former er smukke.

”Her efter programmet så render jeg mere eller mindre nøgen rundt, efter jeg har været i bad. For jeg føler mig bare tilpas og jeg er smuk,” fortæller Julie

Klar på dating

Lige nu der ser Julie en fyr. Der er ikke noget stort i det. Men fyren synes Julies krop er super smuk, og han elsker kvinder med former. Det hele har hjulpet Julie i forhold til at have mod på dating.

”Jeg er helt klart blevet meget mere åben omkring dating. For før var jeg meget lukket og tænkte, at alle fyre kun vil have supermodelkroppe, hvor Allan har givet mig rigtig mange komplimenter. Det har åbnet op for min tankegang, at der faktisk er nogen mænd, der kan lide kvinder med former, og så har jeg bare tænkt, okay, jeg springer ud i dating. Og så ser, hvordan og hvorledes. Og jeg har talt med en del fyre, som efter programmet også har fortalt mig at de er meget mere til kvinder med former end supermodeltyper,” udtaler Julie og fortsætter:

”Min erfaring er, at det er et super godt program at være med i. På intet tidspunkt føler man sig akavet. Man føler ikke man er for stor eller for lille eller for tyk. Man føler bare, at man er 100 % velkommen. Og som vi også har fået at vide, så har naturen skabt os som vi er, og det kan vi ikke rigtig lave om på. Jeg har bare lært at elske mig,” slutter Julie af.