Har du brug for opbevaringsplads i Odense?

Kender du Nettolager? Det kan være, at du har hørt om det. De har nemlig sikker og billig opbevaring i hele landet, hvor Odense er et af stederne.

Hvis du har brug for at få opbevaret nogle ting, så er dette altså stedet. Deres opbevaringslager har døgnåbent, så derfor kan du komme til dine ting alle døgnets 24 timer. Du kan læse mere her.

Sikkerheden er i top

På lageret er der videoovervågning, så der bliver holdt øje med ubudne gæster. Derudover er der alarm på alle rum. Derudover har Nettolager en fast aftale med vagtselskabet G4S, som du kan kontakte, hvis alarmen på dit rum går i gang. Rummet er lavet af solidt stål og indgangen til lageret er sikret med kode, så uvedkommende ikke kan komme ind.

Sådan gør du

Når du skal bestille, så starter du med at vælge, hvor meget plads du skal bruge. Du betaler nemlig alt efter hvor stort rummet skal være. Dernæst skal du vælge, hvor stor forsikringssummen skal være. Du skal altså vælge forsikringssummen alt efter hvor meget dine ting er værd. Lagerrummet skal låses af med en hængelås. Hvis du ikke selv har en hængelås, så kan du købe en af Nettolager.

Fordele

Der er flere fordele ved at vælge Nettolager som opbevaring til dine møbler eller andet i Odense. Du betaler nemlig hverken depositum eller oprettelsesgebyr og det er ej heller nogen bindingsperiode på dit rum. Det gør det nemt både at leje rummet, men også at komme ud af det igen. Dette giver en fleksibilitet, som du kan have brug for, hvis du står midt i en flytning og ikke ved, hvornår du har brug for dine ting.

Du betaler altså kun for den tid, at du bruger rummet. Det gør det hele nemt og enkelt. I Odense finder du lageret på Hans Egedes Vej 3, 5210 Odense.