Gør et bogkup på Hovedbiblioteket

Hvorfor have en biblioteksbog til låns, når man kan købe den til ejendom? Der er bogsalg på Hovedbiblioteket fredag den 8. februar kl. 12.00-21.00

Der er gode nyheder til læseheste med plads på reolerne. Hovedbiblioteket holder nemlig bogsalg på næste fredag.

Bogsalget er mere præcist at finde på Hovedbiblioteket i indgangsområdet/stueetagen i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, Odense C.

Et brugerønske

Bogsalget er det første for Odense Bibliotekerne siden Hovedbibliotekets genåbning i Borgernes Hus.

Hovedbiblioteket meddeler, at de har modtaget mange henvendelser fra odenseanere, der har savnet bibliotekets bogsalg. Biblioteket er glade for at kunne imødekomme ønsket d. 8. februar.

Rimelige enhedspriser

Bøgerne på bogsalget sælges til absolut rimelige priser, hvor alle kan være med. Bøgerne koster 5 kr. pr. styk. For en ”hund” kan man altså købe 20 bøger.

Man kan naturligvis stille det op på den måde, at det er gratis at låne bøger på biblioteket.  Men hvis man glemmer at returnere til tiden, koster det en bøde. Er man voksen skal man betale 20 kroner for en overskridelse mellem 1 og 7 dage. Og har man overskredet lånetiden med 8 til 30 dage koster det 120 kr. For det beløb kan man købe 24 bøger til bogsalget, og disse bøger kan man bare give sig god tid til at læse.  

Bogsalget finder sted fredag den 8. februar fra klokken 12 til 21. Man kan både betale med kontanter, kort og MobilePay.