Europas syvende bedste arbejdsplads ligger på Fyn

Foto: Sparekassen Middelfart

Great Place to Work kårede onsdag den 5. juni Europas bedste arbejdspladser 2019. En Sparekasse på Fyn blev nummer syv

Mens hele Danmark fulgte med i folketingsvalget, sad en stor forsamling af repræsentanter fra Europas bedste arbejdspladser onsdag aften i Stockholm og fejrede de bedste af de bedste.

Den internationale organisation Great Place to Work uddelte hæder til Europas bedste arbejdspladser ved et gallaarrangement i Nobelprissalen. For tredje år i træk kom Middelfart Sparekasse i top 10, i 2019 med en syvendeplads.

"Det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads. Selvfølgelig for medarbejdernes skyld, men så sandelig også for kundernes skyld. Vi lever af tilfredse kunder, og første skridt mod tilfredse kunder er at have dygtige og motiverede medarbejdere, som giver en service ud over det sædvanlige," siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

En fast deltager i konkurrencen

Sparekassen har deltaget i kåringen af Danmarks og Europas bedste arbejdspladser siden 2002, og undervejs er det blevet til fire førstepladser og en række placeringer i den nationale top tre. På europæisk plan er den bedste placering en andenplads.

"Det er selvfølgelig rart med hæderen, men det vigtigste ved at deltage er nu engang, at det sikrer, at vi altid har fokus på at gøre vores arbejdsplads endnu bedre," siger Martin Baltser.

Fokusset på den gode arbejdsplads ses også i Sparekassens nye strategi. Her er to af indsatsområderne medarbejdertilfredshed og medarbejdernes tilfredshed med deres nærmeste leder.

"Vi ved, at den nærmeste leder har stor betydning for trivslen på arbejdspladsen. Derfor bruger vi en del ressourcer på at gøre vores i forvejen dygtige ledere endnu bedre," siger Martin Baltser.