Drømmer du om en ny bolig i Odense?

I hjertet af Danmark har vi Odense. Omgivet af smuk, fynsk idyl og blot halvanden time fra Danmarks hovedstad. Med store uddannelsesinstitutioner er Odense en studieby som tiltrækker en stor mængde unge mennesker på årlig basis.

Odense er også en by med mange virksomheders hovedsæder - TV2, Le Klint og selvfølgelig Odense Marcipan, blot for at nævne få.  Samtidig er Odense Danmarks tredje største by, og en by fyldt med dansk kultur: Tinderbox-festival, Teater, Zoo, Botanisk Have, Odense slot, og selvfølgelig H.C. Andersens hus, Den Fynske Landsby og mange andre spændende museer.

Odense har altså noget for enhver - men hvordan ser boligsituationen ud i byen? Læs med her, hvis du vil have et indblik på ledige lejeboliger i Odense.

Til den studerende

Som studerende på SU er Odense en fantastisk by. I alle landets studiebyer stiger huslejen hurtigt og enormt, og de fleste studerende kan ikke længere følge med, når man for eksempel skal lægge hele sin SU (plus 1000 kroner mere) for et værelse i København. I Odense findes der flere studiebyer - heriblandt Cortex Park. Her er der 197 ungdomsboliger, hvor alle er inklusiv eget bad, køkken og toilet.

Her kan man for sølle 2.645 kroner i måneden altså få egen lejlighed på omkring 40 kvadratmeter blot 500 meter fra Syddansk Universitet - det kan du dårligt få en ismaskine eller andet køkkengrej for. Ikke nok med at lejlighederne kommer med eget bad, toilet og køkken, så er der også fælles vaskeri, opholdsrum, parkeringspladser og selvfølgelig også cykelkælder.

Til familien

Ofte bliver Odense kaldt Villakvarterets by - det er nemlig muligt at finde de smukkeste, hyggeligste villakvarterer uden at skulle bevæge sig udenfor byens rammer. Et eksempel på dette kan være en eksklusiv, nyrenoveret og hvidpudset villa på Ny Kongevej tæt på skoler og park.

Her kan man få 225 kvadratmeter med fem værelser og en grund på 662 kvadratmeter for 15.500 kroner i måneden. Her er der sydvendt have, køkkenalrum og flere smukke stuer, alt sammen i den skarpeste, moderne stil.

Til singlen

Mangler man en lækker toværelses lejlighed er det også at finde i Odense. Lige nu er der for eksempel en arkitektonisk perle i Promenadebyen. Helt ny lejlighed på 80 kvadratmeter fordelt på stue og to værelser lige i Odense centrum. Her er der altan, parkeringskælder, cykelkælder, elevator og den skønneste natur i baghaven i form af Næsbyhoved Skov. Hele boligen helt skarp, ny og eksklusiv til 9.100 kroner i måneden.

Der er noget for enhver i Odense, om du er single, studerende eller familiemenneske. Om du er til det travle byliv, hygge, historie, kultur eller natur og skov. Samtidig er priserne favorable, sammenlignes de med andre danske storbyer. I Odense får du mulighed for at leve omringet af fynsk idyl, og samtidig er du hurtigt på Københavns hovedbanegård efter en kort togtur. Siden 2007 har befolkningen i Odense kun været stigende, og det er nemt at forstå. Med Odense får du nemlig det hele. Og skulle du mangle endnu mere idyl, så har resten af Fyn meget mere at byde på.