Årets julegaveidé til iværksættere kommer fra Fyn

Giv den perfekte julegave til en iværksætter. Et rejsegavekort til WorkAway, hvor man kan dase ved poolen og arbejde intenst sammen med andre iværksættere.

Hvad giver man en iværksætter, der helst vil have medvind til sin virksomhed, ekstra timer i døgnet eller et ekstra salg? Lars Lottrup fra WorkAway.dk, der har adresse lidt nord for Odense, har svaret.

”Hvis man vil give den perfekte julegave til en iværksætter, så er et gavekort til WorkAway.dk uden tvivl det rigtige valg,” fortæller Lars Lottrup, der har arrangeret iværksætterture i snart et år. Lars overtog WorkAway.dk fra Refuga, der havde arrangeret ture i mange år. Nu er ansvaret for turenes kvalitet tilfaldet Lars, og det har ikke gjort tilbagemeldingerne fra de medvirkende iværksættere ringere. På WorkAways Facebook-side kan man se mange udsagn fra tilfredse rejsende, og det er også derfor, at Lars nu vil tilbyde, at et tilskud til en rejse kan gives som gave.

”Du reserverer en plads på en af vores ture ved at kontakte os via mail og indbetale det beløb, som du vil give til en heldig iværksætter. Herefter har iværksætteren indtil midt i januar til at bekræfte turen,” fortæller Lars. ”Du kunne også købe rejsen som julegave til dig selv, det er endnu smartere,” griner Lars.

Når turen er bestilt, skal man printe et gavekort ud og lægge det under juletræet, og så er årets iværksætterjulegave parat. Gavekortet kan fremsendes per mail, så det bare kan printes ud.

”Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at give gaven. Når man har kontaktet WorkAway og fået en bekræftelse, så overføres gavekortbeløbet til os via bankoverførsel og turen reserveres. For lethedens skyld reserveres turen i første omgang i betalerens navn, men vi noterer, at turen er beregnet til en anden. Det mindste beløb, man kan give, er 500 kroner,” slutter Lars af.

Ifølge Lars er WorkAway-turen en gave i sig selv. Turene har igennem tiderne hjulpet flere hundrede iværksættere med at udvikle deres forretninger, og flere deltagere har i dag store virksomheder eller har imponerende exits bag sig. Fælles for alle er, at de peger på WorkAway-turene som noget af det, der har givet dem blod på tanden, det rette netværk og de rette kompetencer til at lykkes med iværksætteri.

Sådan ser gavekortet ud fra WorkAway