Wagner i Rosengårdscentret præsenterer vinterens udvalg af blazere

Hvilken blazer skal du have på til julen og de mange julefrokoster? Herretøjskæden Wagner i Rosengårdscentret giver dig her nogle gode bud på, hvad der sælger lige nu. Du skal især holde øje med uldblazeren uden brystlomme og en speciel ternet blazer.

Det er blevet koldt og mørkt i Odense. Det betyder blandt andet at vi  bruger mere tid indendørs. Hos Rosengårdscentret i Odense ligger 150 butikker, som byder på alt, hvad du har brug for til jul. Vi talte med herretøjskæden Wagner om tidens tendenser, nu hvor julefrokosterne nærmer sig.

”Vi er gode til jeans her. Det er stort set dem, vi sælger flest af. Jeg er selv bedst til jakkesæt, men chefen er jeans-ekspert, så vi rammer hele spektret” siger Benjamin Duus fra Wagner. Udover jeans og jakkesæt rådgiver han dig også i, hvilken blazer du skal have på til de kommende julearrangementer.

Materialet skifter, når vejret skifter

Generelt er der et skifte i farven og materialerne på blazersalget, når vejret ændrer sig. Så øges salget af mørke blazere, og uldblazerne bliver foretrukket fremfor bolmuld- og hørblazeren, som sælger godt om sommeren.

”Det er især navyblå og grå blazere, der sælger året rundt, men salget af de blazere stiger især, når vi kommer hen mod julefrokosttiden”, siger Benjamin. Han fortsætter: ”I sommer var det de sandfarvede blazere, der også solgte. Vi har gode forbindelser til de lokale gymnasier, så vi sælger godt til deres galla og fester.”

Specielt to blazere sælger godt

Mange har brug for hjælp, når de skal købe en blazer. Det eneste de ved er, at de skal købe en blazer. ”Vi viser dem hele sættet sammen, når de skal købe en blazer. Det giver dem en god idé om, hvad de kan forvente og hvad en blazer egentlig kan,” siger Benjamin. Det sæt der typisk bliver anbefalet, er en mørk blazer sammen med et par jeans, eller et par mørkeblå chinos, som matches med en lys, mønstret skjorte. ”Det skaber en god dynamik, med forskellige farver og et tilpasset mønster”.

Der er især to blazere, som sælger særligt godt. ”Det er en indigo farvet blazer med 2 knapper og ingen brystlomme – hvilket er usædvanligt”. Brystlommen er meget karakteristisk for blazeren, men den her har ingen. ”Den anden har navnet houndtooth og er en ternet blazer med to knapper og brystlomme”.

Du kan se hele udvalget af blazere på Wagners hjemmeside her, og derefter står Benjamin klar nede i Wagner i Rosengårdscentret, så du kan prøve din næste blazer.