(U)hyggelig sjov Halloween i Odense ZOO

Foto: Odense zoo

Der er både hygge og horror på programmet, når Odense ZOO i efterårsferien byder gæster indenfor til Halloween i ZOO. Fra den 12.-21. oktober er haven fyldt med græskar, fakler og pynt i massevis, og der er sjove og uhyggelige aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Tag med Halloween-ekspressen, find poster i den store edderkoppejagt eller besøg dyrekirkegården og det hjemsøgte zombiehus, som indtages af vaskeægte zombier efter mørkets frembrud! Det er blot nogle af de aktiviteter, børn og barnlige sjæle kan se frem til under årets Halloween i Odense ZOO. 

Smag på melorme og afhuggede fingre

Hver dag i efterårsferien kan havens gæster hjælpe til med at forberede græskarmad og se med når nogle af dyrene fodres. Modige sjæle kan selv smage på levende melorme og stegte insekter i Darwins Hus. Alle seje melormespisere får et flot diplom med hjem. 

Når tiden kommer til et lille hvil, kan man passende stille sulten i Safari på savannen, der byder på appetitvækkende halloween-buffet med retter såsom afhuggede fingre, zombie-bræk, monsterøjne og Draculahjerne. Velbekomme!

Skræmmende sjov ZombieZOO 

For de ekstra modige er ZombieZOO et besøg værd. Bag den forladte dyrekirkegård ligger det hjemsøgte hus, som gemmer på en hårrejsende oplevelse fyldt med gys, gru og skræk. I dagtimerne er området zombie-frit, men når klokken slår 18 skrues der op for uhyggen, når de døde vækkes til live og indtager både hus og dyrekirkegård. Rygtet siger, at zombierne kan skræmme livet af både børn og voksne...

Zombierne indtager ZombieZOO den 12.-20. oktober kl. 18-21. Anbefalet minimumsalder er 13 år. 

Uge 41: Kom gratis ind med græskar

Traditionen tro kan skoler, børnehaver og dagplejere være med til at fylde haven med smukke græskar. Fra mandag til fredag i uge 41 inviteres alle institutioner gratis i ZOO, når hvert barn medbringer ét udskåret græskar. Der kræves ingen tilmelding, men græskar skal være udskåret inden ankomst til ZOO.