Populær restaurant bringer nu også ud i Odense

Siden sin start for ti år siden er Flammen blevet et populært valg, når danskerne skal ud og spise. Foto: Flammen

Flammen TakeAway giver nu alle odenseanere muligheden for at sætte tænderne i mad fra den populære restaurantskæde hjemme hos dem selv.

Torsdag den 19. september åbner Flammen op for deres takeaway-koncept i restaurantEN på Kongensgade i Odense.

“Flammen TakeAway gør det muligt for vores gæster i Odense at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv” siger, General Manager, Morten Bendix Kristensen.

Hos Restaurant Flammen er der som altid noget for enhver smag, og med Flammen TakeAway bliver det nemt at bestille menuer, som vil indeholde både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater. Der bliver ikke gået på kompromis med valgfriheden i menuerne, som vil indeholde nogle af de velkendte favoritter fra restauranten. Det hele vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten, og levering til døren bliver også en mulighed.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi sammensat lækre menuer, som altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater - altid af friske råvarer af høj kvalitet. Det vil det også være en muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller Piet Klein, CEO for Flammen, i en pressemeddelelse. 

Flammen TakeAway er senest indført i byerne Herning, Viborg, Næstved, Esbjerg, København, Roskilde, Aarhus og nu er Odense altså på menuen.