McDonalds lukker populær restaurant

Snart må man kigge langt efter de røde bakker, når man besøger Odense Banegård. Foto: Shutterstock

Snart må odenseanerne se sig omkring efter et nyt sted, når de skal have to hurtige cheesburgere med på farten. Fastfood-kæden har nemlig besluttet, at de lukker den populære filial, der har ligget på Odense Banegård i over tyve år.

Lukningen skyldes ikke svigtende salg eller lignende, men simpelthen bare at McDonalds konceptet er vokset fra de fysiske rammer, som der er på banegården. Der er nemlig helt lavpraktisk ikke nok plads i restauranten til, at kædens nye koncept kan indføres.

I dag er der de fleste nyere McDonalds’ udstyret med selvbetjenings-skærme, så de sultne gæster selv kan bestille deres mad, og vente imens det bliver tilberedt. Derudover skulle interiøret også skiftes ud, hvis den odenseanske McDonalds skulle føres up to date. Det er der dog ikke plads til på banegården, derfor har franchisetager Jeppe Seerup valgt at lukke. Det fortæller han til TV2 Fyn. 

“Det er en tung beslutning, for jeg har været meget glad for samarbejdet med Odense Banegård Center. Men det vigtigste for mig er, at vi ikke går på kompromis med den samlede oplevelse. Jeg har gennemført ombygningerne i restauranterne i Tarup Center, Rosengårdcentret og Sivmosevænget, og det virker forkert ikke at have en fælles standard i restauranterne,” fortæller Jeppe Seerup til den regionale tv-station TV2 Fyn.

Trofaste kunder kan dog sagtens nå at få sig en sidste burger eller en omgang nuggets fra stamstedet, da det endnu er uvist, hvornår McDonalds på Odense Banegård lukker dørene permanent.