Lussinger, spark og bodyslams - lokal wrestler skal forsvare sit bælte på hjemmebane

Den lokale mester - Rick ”The Prick” Dominick - er født og opvokset i Odens. Foto: BODYSLAM!

Både den lokale mestre og de internationale navne dukker op, når BODYSLAM! nok en gang bringer wrestling til Odense.

Odenseaner i front når national wrestling-succes vender tilbage til Odense Når BODYSLAM! for tredje gang gæster Magasinet nu på lørdag 4. maj, er det med med nogle af Europas bedste trikot-kæmpere i ringen – Og mesteren over dem alle, er fra Odense! Rick ”The Prick” Dominick, med et borgerlige navn Robin Granau, er født og opvokset i Odense. Og så er han BODYSLAM! Champion. På lørdag forsvarer han sit titelbælte imod hele to modstandere i en såkaldt Triple Threat kamp! Kommer Odenses egen til at forlade sin hjemby som mester, når han skal op imod rapper-wrestleren ”Judge Dreads” Michael Fynne og kult-prædikanten ”Sandheden” Peter Olisander?

Wrestling, der er en blanding af teater, sport, stunts og skuespil, er ulig nogen anden underholdningsform. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget. I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen, når publikum inviteres til at leve sig ind i wrestling-stemningen: Hep på dine favoritter, buh af de onde, og skrig dig hæs i selskab med den mest interaktive liveshow på denne side af Atlanten.

4. maj i Magasinet byder også på internationale wrestlingstjerner som ”Prince of Pro” Alexander James, der er en amerikansk wrestler med et stort internationalt CV, WWE NXT UK stjernen Killer Kelly, den tidligere BODYSLAM! mester Tank, ”The Supreme Swede” Steinbolt og en karakterkavalkade af maskerede luchadores, cigarrygende managers og bandana-klædte brydere man kun kan elske – eller elske at hade.

BODYSLAM! har gået sejrsgang ved de seneste to shows i henholdsvis København og Aalborg med udsolgte shows, så det er med at være ude i god tid, hvis du skal være sikker på at være ringside ved øretævernes holdeplads.

Billetter kan købes på Kulturmaskinen eller Bodyslams hjemmeside.