Holdet er sat: Sommerrevy tilføjer to kendte publikumsfavoritter

Det fulde hold til årets Odense Sommerrevy.

Odense Sommerrevy sætter to nye navne på plakaten i 2020.

Med offentliggørelsen af de to sidste navne er rammen sat for den femte sæson af den succesrige sommerrevy i Fruens Bøge.

Efter en fantastisk sæson i år med flotte anmeldelser og ny publikumsrekord på over 26.000, er der nu linet op til endnu en revysucces i Odense til næste år. Udover grundstammen med Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad, der alle tre har været med fra starten i 2016, er det Stig Rossen og Mathilde Passer, der skal være med til at sikre endnu en succes. Det bliver dermed også det hold, der skal til AKKC i Aalborg og repræsentere Odense Sommerrevy i september 2020.

 ”Jeg er pavestolt over at kunne præsentere dette hold. Jeg synes i al beskedenhed, at det er lykkedes at skabe både genkendelighed og fornyelse med dette line-up. Jeg mener, at vi som branche har en vis forpligtigelse til at kaste nogle nye navne i puljen en gang imellem. Både Stig og Mathilde er revydebuttanter, og det er så vigtigt, at vi får nogle friske kræfter ind i trædemøllen, så det ikke bare er de samme skuespillere, der kører i ring. Når de nye navne så alligevel vækker genklang, så synes jeg, det er lykkedes både at give folk noget, de gerne vil have, men samtidig udvikle revyen og fastholde det, vi ved, der virker. Jeg er også utrolig glad for at både instruktør Joy-Maria Frederiksen og kapelmester Morten Wedendahl har sagt ja til at fortsætte det gode samarbejde, vi har haft de sidste par år. Ja, Morten har faktisk været med hele vejen fra 2016," udtaler revydirektør Lars Arvad i en pressemeddelelse.

Billetsalget begynder mandag den 17. juni kl. 10.00 fra revyens hjemmeside. Du kan ligesom de foregående år spare 25% på Early Bird billetter på udvalgte forestillinger. Se mere på Odense Sommerrevys hjemmeside.