Fremover får fynboerne en nemmere tur i lufthavnen

FlixBus' grønne busser vil fremover køre direkte imellem Odense og lufthavnen i Billund. Foto: FlixBus

FlixBus skriver på deres hjemmeside, at det fremover bliver muligt at tage en bus direkte mellem Odense og Billund Lufthavn.

Rejsende fra Billund Lufthavn får nu mulighed for at køre med FlixBus direkte fra Odense og helt til lufthavnens indgang. 

Den nye forbindelse åbner til påske, nemlig den 17. april. Fra Odense er der desuden forbindelser til flere stop i fjernbusselskabets store netværk, for eksempel kan man tage turen videre til København. 

FlixBus kører på forbindelsen fire til fem gange dagligt, og priserne for en tur til Odense starter på 89 kr. 

Fjernbusselskabet har dynamiske priser, hvilket betyder, at jo tidligere man booker, jo bedre pris kan man få på billetten. 

Nå morgenflyet med bussen

Den tidligste bus kører fra Odense allerede kl. 03.00 og er i Billund Lufthavn kl. 04.35, så passagererne kan nå de tidlige morgenfly. For dem, som kommer sent hjem fra deres rejse, går der en FlixBus kl. 23.10 fra lufthavnen. Alle afgangs- og ankomsttider kan ses på FlixBus' hjemmeside. 

FlixBus’ flåde består af nye busser, hvor der er gratis wifi og strømstik til alle passagerer. Det er muligt at reservere sit yndllingssæde, hvad enten man foretrækker at sidde på panoramasæderne og nyde udsigten forrest i bussen, eller man ønsker at sidde ved et bord, hvor man kan arbejde på sin computer.

Holdepladsen i Odense er på Ørbækvej 100, mens FlixBus holder ved terminalen i Billund Lufthavn.  

Fakta om FlixBus 

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i selskabets danske netværk 

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.