Albani fylder rundt - torsdag giver de en omgang

Foto: Albani

Albani inviterer nu alle tørstige øl-entusiaster til at smage deres nye øl, som de har brygget i anledning af bryggeriets eget 160 års jubilæum.

Hele Albanis eventyr startede for præcis 160 år siden - i 1859. Det var det år, hvor Theodor Ludvig Schiøtz etablerede Albani i Odense. Tæt på Åen, det rene vand og kølende is om vinteren.

I den anledning har Albani brygget en ny øl - med smag for historien. Og torsdag den 11. april inviterer de fynboer og andet godtfolk ned på Anarkist Beer & Food Lab til en gratis prøvesmagning af den nye Albani Jubilæumsøl. Der vil også være en række installationer, som har til formål at fortælle ikke bare Albanis historie, men også historien om mennesket bag. Det fortæller bryggeriet selv på Facebook. Desuden slår de fast, at de har bestræbt sig på at fortælle historierne så underholdende som muligt. De handler jo trods alt om øl.

Hvis du vil vide mere om den nye Albani Jubilæumsøl, kan du følge med på bryggeriets hjemmeside, hvor de har lavet en webdokumentar, som fortæller om processen med udviklingen og tankerne bag den nye jubilæumsøl.