Politiet søger vidner efter stenkast mod rådmands hjem

Foto: Rigspolitiet

I forbindelse med to stenkast mod rådmand Susanne Crawleys hjem den 4. maj kl. 05.20, vil Fyns Politi meget gerne i kontakt med en mand og en kvinde, der befandt sig i området tæt på gerningstidspunktet.

En eller flere ukendte gerningsmænd kastede de to sten, som knuste to ruder, men heldigvis kom ingen noget til.

På en videoovervågning optaget i nærområdet netop omkring gerningstidspunktet kan politiet dog se, at der kommer to personer gående ad Hunderupvej umiddelbart efter krydset Hunderupvej/Jagtvej i retning væk fra centrum – det vil sige i sydlig retning.  De trak med en damecykel med en cykelkurv foran. Den ene person havde en taske over skulderen. Det fortæller Fyns Politi på deres hjemmeside. 

Politiet vil meget gerne i kontakt med manden og kvinden, da de måske har set noget, der kan have interesse for politiets efterforskning, fordi de befandt sig tæt på gerningsstedet omkring gerningstidspunktet. 

Politiet opfordrer samtidig til, at andre personer, der befandt sig i området omkring Hunderupvej/Jagtvej/Lahnsgade kontakter politiet, hvis de observerede personer eller køretøjer omkring klokken 05.20 den 4. maj – altså meget tidligt lørdag morgen.

Henvendelse til Fyns Politi på telefon 114.