Alle fortjener at høre bedst muligt

Foto: Pixabay

Det er et kæmpe handicap, hvis ens hørelse er forringet. Der er rigtig mange steder i din dagligdag, hvor du er afhængig af at kunne høre bedst muligt. Derfor er det dumt ikke at gøre noget ved det, hvis du har et problem.

Dette er sponsoreret indhold

Forringet hørelse kan have store konsekvenser

Høresansen er naturligvis ekstrem vigtig for mennesker. Det er en stor del af den måde, vi kommunikerer på, og det er en vigtig brik i at kunne begå sig blandt andre mennesker og i en moderne verden. Har du nedsat hørelse, har du også ringere forudsætninger for at kunne begå dig godt. Derfor bør alle med nedsat hørelse forsøge at gøre noget ved det, og få hjælp evt. via en høreklinik.

Nyt koncept indenfor høreklinikker

Et ny koncept indenfor høreklinikker er Heimdalls, hvor de som professionelle specialister arbejder ud for forudsætningen om, at alle fortjener at høre så godt som er muligt. På denne høreklinik Odense arbejdes der for at vejen til at få bedre hørelse skal være hurtig, komfortabel og ukompliceret. Rådgivning skal være på plads for at kunne tilbyde den optimale løsning.
Hos Heimdall satser de også på at være til stede over hele landet. Både digitalt og fysisk.

Lokal høreklinik i Odense tid

Tæt ved Den Fynske Landsby, i meget smukke og grønne omgivelser og lækker natur findes den lokale Odense Heimdall høreklinik. Klinikken er placeret i Johnson Instituttet, et hus hvor velvære og sundheds er i fokus. Johnson Instituttet indeholder mange spændende faciliteter. Og en del af dette er Heimdall, der tilbyder en skræddersyet løsning på dine eventuelle høreudfordringer. Desuden er huset et super hyggeligt sted med en fantastisk stemning.
 

Individuelle løsninger

For at få den bedst mulige løsning på høreudfordringer kræver det en individuel løsning på indstillinger af dit eventuelle høreapparat. For at ramme den bedste løsning skal apparatet havde den bedst mulige løsning på lydkvaliteten. Hos Heimdall arbejder de kun med produkter i de bedste kvaliteter

Frit valg af høreapparat

Mange høreklinikker kan være underlagt en aftale med en leverandør af høreapparater, og kan dermed kun levere derfra. Sådan er det ikke Heimdalls. På kliniske kan kunderne frit vælge, hvilket apparat, de helst vil benytte. Og du er som kunde sikker på at Heimdalls leverer den bedste kvalitet.

Ingen ventetid

Nå du benytter dig af Heimdall er du sikker på at der ikke er ventetid. Det er bare at booke en tid, og møde frem og opnå den bedste service. Du får personlig behandling, det er nemt og det er hurtigt. Faktisk kan du starte rejsen mod en bedre hørelse ved at svare tre spørgsmål online inden du måder op. Spørgsmål der sikrer mere kvalitet i den behandling, som du siden skal modtage.

Klares via telefon

I princippet har du kun brug for at besøge Heimdall en gang. Derefter kan den fremtidige service klares via online konsultation og telefonservice. Er det et specifikt problem med dit høreapparat, skal du stille dig i den position der giver problemet, og så er det muligt at justere til en bedre løsning. Det er hurtigt og let at benytte Heimdall i forbindelse med køb af dit høreapparat. Og du er sikker på at du får kvalitet.