Skyderi i en af Danmarks største byer: To personer ramt

Foto: Politiet på stedet. Presse-foto.dk

Politiet måtte rykke massivt ud onsdag aften, da de modtog en melding om at der var affyret skud i Vollsmose.

Der er tale om to personer, som er blevet ramt af skud i Egeparken i Vollsmose i Odense, det fortæller Sten Nyland vagtchef ved Fyns Politi til TV 2. 

“Der har været skudt derude i nat og to personer er ramt, fortæller vagtchefen - som ikke kan fortælle nærmere om de to personers tilstand. 

Ifølge TV 2s reporter Mikkel Eisenhard som befinder sig i området, har han talt med flere beboere i området, som fortæller at mindst en person er død.

De kan uafhængigt af hinanden fortælle, at en ung mand i slutningen af 20'erne eller i starten af 30'erne er død.

Politiet har ingen kommentarer til om en person skulle være død.  

 

Betjente med maskinpistoler

Betjentene gik rundt i området med maskinpistoler, mens andre betjente var ved at indsamle spor og tale med vidner i området. 

Vagtchefen kan oplyse at politiet fik meldingen om skud klokken 23.49 onsdag aften og at de har været på stedet hele natten.

Så sent som i sidste uge, blev der også affyret skud i Vollsmose. Her blev fire personer indledningsvist anholdt, men blev løsladt igen uden nogle sigtelser, efter de havde været til afhøring hos politiet.  

Som følge af skudepisoden sidste uge, blev der indført en visitationszone, som dækker en større del af Odense. Politiet begrunder indførelsen af visitationszonen med at to grupperinger i Vollsmose og Korsløkkeparken var i konflikt med hinanden.

Politiet skrev også, "at de implicerede grupperinger er særdeles mobile og hele tiden flytter sig, ligesom de har tilholdssted forskellige steder."

Vagtchefen har ingen kommentar til, om nattens skyderi har relation til sidste uges skyderier.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

 

Foto: Presse-foto.dk

 

 

Foto: Presse-foto.dk