Politiet slår til mod narkosalg på Fyn: Beslaglægger heroin, kontanter og et halvt kilo hash

Foto: Shutterstock

Fyns Politi har i både denne og sidste uge slået ned på adresser, hvor der blev handlet med narko. Flere blev anholdt og der blev beslaglagt både narkotika og kontanter.

Den 14. august blev der fortaget ransagning på fem adresser i Kerteminde, Munkebo og Odense.

På fire af adresserne fandt politiet narko – i alt 22 g kokain, ca. 550 g hash og 7 g amfetamin. To personer blev sigtet for narkotikabesiddelse til eget forbrug, og to personer blev sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.  Fra en af de sigtede inddrev politiet desuden kontanter til betaling af gæld til det offentlige.

Alle fire sigtede blev efter endt afhøring løsladt, men er fortsat sigtede.
 
Den 7. august ransagede politiet tre adresse i Nyborg. Aktionen var rettet imod handlen med heroin i byen. Politiet fandt narko på to af de tre adresser. På den første adresse blev der fundet adskillige salgspakker med heroin, Rivotril-tabletter, hash samt kontanter - formentlig fra narkosalg. På en den sidste af adresserne blev der også fundet heroin, hash og kontanter, der formentlig stammer fra narkosalg.

To personer blev sigtet besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Begge personer er afhørt og løsladt igen. Sigtelserne er opretholdt.