Nytårsraket knuser rude på plejehjem: Eksploderer på værelse

Flot ser det ud, men nytårskrudt er ikke at spøge med. Foto: Shutterstock

Søndag fik beboerne på plejehjem sig noget af en forskrækkelse, da der pludseligt lød et højt brag fra et af værelserne.

Det var en såkaldt kugleraket, som sent søndag aften fløj igennem en rude ind til et værelse på plejehjemmet i Nørre Aaby. Raketten endte med at eskplodere på værelset, som heldigvis var ueboet. Det fortæller TV2 Fyn. 

Derfor slap beboerne med skrækken og ingen personer kom til skade ved epsioden. Derudover opstod der heller ikke de store materielle skader under uheldet. Dog slap gulvet i værelset ikke for en række brændmærker. 

De seneste dage har unge, som bevidst skyder fyrværkeri efter forbipasserende, været den helt store historie i både aviser og tv-nyheder. Derfor tænkte mange nok også, om nogen forsøgte at ramme plejehjemmet med vilje. Den teori køber vagtchefen ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, dog ikke. 

"Vi mener umiddelbart, at det er en vildfaren raket, der er gået gennem vinduet. Vi tror ikke, at det er nogen, der bevidst har forsøgt at ramme plejehjemmet," fortæller vagtchefen til TV2 Fyn.