Dansk hundeejer rystet: Finder smertestillende piller blandet med pålæg på aftenturen

Modelfoto. Historien drejer sig ikke om denne hund. Foto: Shutterstock

En hundeejer på Fyn var ude at gå tur med sine to hunde, da hendes ene hund begyndte at spise noget fra grøftekanten. Kvinden blev chokeret over fundet, der straks fik hende til at ringe til dyrlægevagten.

En kvindelig hundeejer fra Fyn gjorde sig noget af et ubehageligt fund, da hun søndag var ude at lufte sine to hunde Aslan og Puppy. Det skriver Fyens.dk.

Hunde er jo vilde med at snuse til alt, tygge i pinde og undersøge hver en kringelkrog, når de er på en af deres daglige gåture. Sådan er det også for Samanthas ene hund Puppy, men på en gåtur søndag var det ved at gå galt.

Undervejs på turen blev Samantha opmærksom på nogle knaselyde, der kom fra hundens mund. Hun ville derfor undersøge, hvad det var, som hunden spiste. Det blev dog en chokerende oplevelse, for da hun kiggede i grøftekanten, opdagede hun, at der lå en hel bunke med smertestillende piller.

Derfor kontaktede hundeejeren straks dyrlægevagten, der bad hende holde øje med sin hund de næste par timer. Heldigvis slap både Samantha og hendes to hunde med skrækken. Puppy blev kun lidt sløv og fik sig et par ekstra søndagslure. 

Piller var blandet med kødpålæg

Chokket sad dog fortsat i Samantha, der valgte at gå tilbage til det sted, hvor hun havde fundet pillerne. Her blev hun mødt af endnu et chokerende syn, da hun opdagede, at der over en strækningn på omkring 500 meter var spredt rigtigt mange piller ud over det hele. Hun fik ligeledes en klar fornemmelse af, at pillerne var blevet plantet der, så dyr ville spise dem. Alle pillerne var nemlig blandet sammen med kødpålæg. 

“Nogen må have lagt det der med vilje, og så bliver man jo bare sur,” fortæller Samantha Wolf til Fyens.dk.